Nestea Pro Beach Tour Finalinde Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Nestea Pro Beach Tour Finalinde Şampiyonlar Belli Oldu

Nestea Pro Beach Tour Finalinde Şampiyonlar Belli Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi, Mistral, MNG Kargo ve Işık Üniversitesi’nin katkılarıyla organize edilen Nestea Pro Beach Tour’un üçüncü ayağı olan Şile etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı.

28.06.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi, Mistral, MNG Kargo ve Işık Üniversitesi'nin katkılarıyla organize edilen Nestea Pro Beach Tour'un üçüncü ayağı olan Şile etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı.

Erkeklerde şampiyonluk, Volkan Göğtepe ve Hakan Göğtepe ikilisini finalde 2-0 yenen Emir Kavuzlu ve Sefa Urlu ikilisinin oldu. Volkan Güç ile Caner Çiçekoğlu ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Emir Kavuzlu erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi blokör ödüllerinin sahibi olurken, Bilal Tanrıverdi en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Bahanur Şahin, Ceren Atilla ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım ve Burcu Atasoy ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Ecem Özdemir ve Gizem Kaçar ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ve en iyi blokör ödülleri Fatma Yıldırım'ın olurken, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi.

Ödül töreni ardından İHA'ya konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, pro beach final ayağını Türkiye Voleybol Federasyonu ile beraber gerçekleştirdiklerini belirterek, "3 günde oyunlarımız tamamlandı. Yaklaşık 36 takım birbirleriyle rekabet etti. Bay ve bayan kategorilerinde Şile'nin plajları ve kum yapısı ile sezon itibariyle gayet güzel bir organizasyon oldu. Bu tür organizasyonları sporu desteklemek anlamında plaj ve deniz kültürünü topluma öğretme ve spor odaklı geliştirme anlamında önemsiyoruz. Önümüzdeki yıl eğer başarabilirsek Avrupa Şampiyonası'nı da Şile'de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu organizasyonlar Şile plajlarının tanıtılması açısında da önem arz ediyor. Burası İstanbul'un mavi bayraklı tek plajı. Şu anda 3 plajımız mavi bayrak almış durumda. Bununla beraber her türlü alt yapıyı halk plajı olarak sunuyoruz. Can kurtarandan, kıyı temizlik, güvenlik, duş, alt yapı, sosyal tesisler, etkinlik ve aktivitelerle halkımıza hizmet veriyoruz. Sadece voleybol değil, plaj futbolu organizasyonu da yaptık. Bu tür organizasyonları zaman içerisinde güçlendirmeyi hedefliyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nestea Pro Beach Tour Finalinde Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement