Son dakika PES haberleri, PES son dakika, son dakika PES

Son Dakika Pes Haberleri

  • Mert Hakan Yandaş: 'Yarın aynı iştahla, plana sadık kalarak sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz'
    13 Mar Mert Hakan Yandaş: 'Yarın aynı iştahla, plana sadık kalarak sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz'

    Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Union SG maçı hakkında yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmayı 3-0 kazandıkları için rehavete kapılmak istemediklerini söyleyerek, 'Yarın aynı iştahla, plana sadık kalarak, sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz' dedi. Yandaş ayrıca, kimseyi hedef almadığını ve futbolda kalan herkese saygısının sonsuz olduğunu belirtti.

  • Mert Hakan Yandaş: 'Yarın aynı iştahla sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz'
    13 Mar Mert Hakan Yandaş: 'Yarın aynı iştahla sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz'

    Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Union SG maçı hakkında yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmayı 3-0 kazandıkları için rehavete kapılmak istemediklerini söyleyerek, 'Yarın aynı iştahla, plana sadık kalarak, sahaya çıkıp turu geçmek istiyoruz' dedi.

  • Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise karşısında turu garantilemek istiyor
    13 Mar Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise karşısında turu garantilemek istiyor

    UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşılaşacak. Teknik direktör İsmail Kartal, ilk maçtaki galibiyetin rehavet yaratmayacağını belirtti. Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş da turu geçmek istediklerini vurguladı.

  • Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Karşıyaka maçını değerlendirdi
    11 Mar Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Karşıyaka maçını değerlendirdi

    Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Karşıyaka maçı sonrası yaptığı değerlendirmede rakibi iyi analiz ettiklerini ve takımın performansından memnun olduğunu belirtti. Yenihayat, Elazığspor'un her zaman önde basan, golü arayan ve vazgeçmeyen bir takım olacağının sözünü verdi.

  • Ahlatcı Çorum FK ve Teksüt Bandırmaspor Berabere Kaldı
    03 Mar Ahlatcı Çorum FK ve Teksüt Bandırmaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Teksüt Bandırmaspor arasında oynanan maç 0-0 berabere sonuçlandı. Ahlatcı Çorum FK teknik direktörü Serkan Özbalta, oyuncularının üstün mücadelesine rağmen galibiyete ulaşamadıklarını belirtti. Teksüt Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise galibiyet hedefiyle geldikleri maçtan bir puanla ayrıldıklarını ifade etti.

  • Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta: Bırakmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz
    03 Mar Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta: Bırakmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz

    Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Bandırmaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, takımın üstün bir oyun sergilediğini belirterek, kaçan penaltılarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Özbalta, önlerindeki 9 maçı da bırakmadan, pes etmeden mücadele edeceklerini söyledi.

  • Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu: Oyunumuzu daha da geliştirerek sonuna kadar Avrupa kupalarına gitmeyi kendimize hedef koyduk
    01 Mar Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu: Oyunumuzu daha da geliştirerek sonuna kadar Avrupa kupalarına gitmeyi kendimize hedef koyduk

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımın Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediğini ve bu hedefin peşinden gideceklerini söyledi. Uğurlu, maçın kısır geçtiğini ve rakibin deplasmanda oynadığı için geriye çekilmesinin normal olduğunu belirtti.

  • Ağaca çıkan maymun değil hırsız... Çıktığı ağaçta polise el salladı
    28 Şub Ağaca çıkan maymun değil hırsız... Çıktığı ağaçta polise el salladı

    Bursa'da bir iş yeri ile sağlık ocağına giren 3 şüpheli şahıs, polisin tüm güvenlik kameralarını mercek altına almasıyla yakalandı. Şüphelilerden biri yakalanacağını anlaması üzerine yaklaşık 20 metre yükseklikteki dümdüz ağaca kedi gibi tırmanırken polise de el salladı. Şüpheli, atladığı ağaçtan yine kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklandı.

  • Sokakta yaşayan kişi ölü bulundu, vatandaşın merakı polisi bezdirdi
    18 Şub Sokakta yaşayan kişi ölü bulundu, vatandaşın merakı polisi bezdirdi

    Antalya'da sokakta yaşayan İbrahim Polat'ın çocuk parkında kaydırakların altında üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını takip etmek isteyen kalabalık, polisi bezdirdi. Polis ekipleri kalabalığı uzaklaştırmaya çalışsa da vatandaşlar tekrar toplandı. İncelemede cesedin üzerinden bir miktar para çıktı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı ve cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Engelli Öğretmen, Annenin Çabalarıyla Hayaline Kavuştu
    18 Şub Engelli Öğretmen, Annenin Çabalarıyla Hayaline Kavuştu

    Karaman'da doğuştan serebral palsi hastası olan Ayşe Uzunoğlu, annesinin çabalarıyla öğretmen olma hayaline kavuştu. Ayakta durmakta ve yürümekte güçlük çeken Uzunoğlu, zorluklara rağmen azimle çalışarak mezun oldu ve Karaman Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğretmen olarak göreve başladı. Annesiyle birlikte zorlu bir mücadele veren Uzunoğlu, öğrencilerine ve çevresine azmettikten sonra nelerin başarılabileceğini göstermek istiyor.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Antalya'da 101 belediye başkan adayını açıkladı
    13 Şub HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Antalya'da 101 belediye başkan adayını açıkladı

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Antalya'daki Aday Tanıtım Toplantısı'nda 3'ü büyükşehir, 3'ü il toplam 101 belediye başkan adayını açıkladı. Yapıcıoğlu, konuşmasında Gazze'deki saldırıları kınadı ve İsrail'in insanlık dışı tutumuna dikkat çekti. Ayrıca, HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını ve seçim vaatlerini paylaştı.

  • Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında
    09 Şub Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında

    Efeler Ligi'nde son 2 maçta geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçta galibiyet arayacak. İlk yarıda mağlup olan Arkas Spor, bu kez kazanan taraf olmak istiyor. Ayrıca, CEV Kupası'nda çeyrek finalde Olympiacos'u eleyen Arkas Spor, yarı finalde Almanya ekibi SVG Lüneburg ile karşılaşacak.

  • Engelli Gönüllü Deprem Kurtarma Ekibinden Anlamlı Hikaye
    08 Şub Engelli Gönüllü Deprem Kurtarma Ekibinden Anlamlı Hikaye

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan engelli gönüllü Volkan Oğuz, 6 Şubat depremlerinde arama kurtarma faaliyetlerine katıldı. Oğuz, deprem bölgesinde hem arama kurtarma çalışmalarına katıldı hem de çocuklarla oyun oynayarak onların moralini yükseltti. Oğuz, yaşadığı deneyimlerle ilgili olarak 'Elimden geldiğince oradaki insanlara faydalı olmaya çalıştım. Halkımıza yardımcı olmak, benim için büyük bir gurur ve onur' dedi.

  • Bursa'da hırsızların bu taktiği 'pes' dedirtti...Aracın panelini değiştirdiler
    02 Şub Bursa'da hırsızların bu taktiği 'pes' dedirtti...Aracın panelini değiştirdiler

    Bursa'da oyun salonundan çalınan 2 televizyonun ardından yapılan incelemeler sonucunda hırsızların araçlarının ön kısmını değiştirdikleri tespit edildi. Abi-kardeş şüpheliler yakalandı ve çalınan televizyonlar sahibine teslim edildi.

  • OKT Trailer Işıklıspor, ikinci yarıya hazır
    27 Oca OKT Trailer Işıklıspor, ikinci yarıya hazır

    Süper Amatör Lig 2. Grup maçlarının ikinci yarısı başlıyor ve OKT Trailer Işıklıspor, ilk maçına kendi evinde çıkacak. İlk devreyi 4. sırada tamamlayan takım, H.B Lokma Koçarlı A.Menderes maçıyla ikinci yarıya başlayacak. Sportif Direktör Ömer Küçük, takımın hedefinin play-off olduğunu ve Aydın'da futbolseverlerin desteğini beklediklerini söyledi.

  • Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek galibiyetini hak etti
    20 Oca Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek galibiyetini hak etti

    Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçı hak ettiklerini belirtirken, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut ise savunmada eksikliklerinin olduğunu söyledi.

  • Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kanser hastası çocuklara sevgi dolu hediyeler verdi
    01 Oca Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kanser hastası çocuklara sevgi dolu hediyeler verdi

    Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Alanı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 'Yeni yıl sana ne getirsin' kampanyası çerçevesinde kanser hastası çocuklara sevgi dolu hediyeler verdi. Okulun tüm öğretmenleri tarafından yeni yıl hediyeleri alınan çocuklara, ayrıca farklı hastalıklara sahip oyun çağı çocuklarına da oyuncaklar alındı. Kampanya süresince toplanan hediyeler, Halkla İlişkiler alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından çocuklara teslim edildi.

  • Kaptan Eda Şahin, vize sorunu nedeniyle eksik kadro ve sakat çıktıkları maçı anlattı
    24 Ara Kaptan Eda Şahin, vize sorunu nedeniyle eksik kadro ve sakat çıktıkları maçı anlattı

    FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçında, vize sorunu nedeniyle, İngiltere temsilcisi London Lions'un karşısına 1'i sakat 5 oyuncuyla çıkan Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, önceki geceTürkiye'ye döndü.

  • Ahlatcı Çorum FK, Serkan Özbalta yönetiminde 3 galibiyetle ayrıldı
    20 Ara Ahlatcı Çorum FK, Serkan Özbalta yönetiminde 3 galibiyetle ayrıldı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK, teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde çıktığı 4 maçtan 3'ünde galibiyet alarak 9 puan topladı. Özbalta, takımının kazanma alışkanlığı edinmesinden memnun olduğunu belirtti ve hedeflerinin ilk yarıdaki son 2 maçı da kazanmak olduğunu söyledi.

  • Fatih Tekke: Beşiktaş maçı zorlu olacak
    16 Ara Fatih Tekke: Beşiktaş maçı zorlu olacak

    Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş deplasmanında zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Tekke, takımın problemlerini çözmek ve puanları toplamak için çalıştıklarını belirtti.

  • Fatih Tekke: Alanyaspor'un takım savunmasında sertleşmeye ihtiyacı var
    16 Ara Fatih Tekke: Alanyaspor'un takım savunmasında sertleşmeye ihtiyacı var

    Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş maçı öncesi takımının durumunu değerlendirerek, takım savunmasında sertleşmeleri gerektiğini belirtti. Tekke, oyuncularının performansından memnun olduğunu ancak hala istedikleri seviyeye ulaşamadıklarını söyledi. Ayrıca, düzeni sevmeyen oyuncuların olduğunu ve devre arasına kadar olan süreçte puan toplamaları gerektiğini ifade etti.

  • İnegölspor, İsparta 32 SK'yı 3-1 mağlup etti
    11 Ara İnegölspor, İsparta 32 SK'yı 3-1 mağlup etti

    İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, kendi saha ve seyircileri önünde 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen İsparta 32 SK karşısında 3-1 gelen oyuncularını kutladı.

  • Erzurumspor FK-Gençlerbirliği Maçının Teknik Direktör Değerlendirmeleri
    03 Ara Erzurumspor FK-Gençlerbirliği Maçının Teknik Direktör Değerlendirmeleri

    Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Erzurumspor FK-Gençlerbirliği arasında oynanan müsabakanın ardından teknik direktörler, maçı ve takımlarının performansını değerlendirdi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, oyuncularını tebrik ederken, daha iyi bir futbol oynayabileceklerini belirtti. Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise oyuncularının mücadelesini övdü ve kaybedilen 2 puanı telafi etmek için önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını söyledi.

  • Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, kadınlara birçok hizmeti faaliyete geçirdiklerini belirtti
    26 Kas Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, kadınlara birçok hizmeti faaliyete geçirdiklerini belirtti

    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, kadınlara dünyaya getirdikleri bebeklerden, iş sahibi olmalarına; çocuklarının oyun alanlarından, sosyal alanlara kavuşmalarına kadar birçok hizmeti faaliyete geçirdiklerini belirterek, 'İstemek Termeli kadınlardan, hayata geçirmek bizden' dedi.

  • Alanyaspor maçının ardından
    25 Kas Alanyaspor maçının ardından

    Galatasaray, Süper Lig'in 13'üncü haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 4-0 yendi.

  • Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji maçına odaklandı
    23 Kas Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji maçına odaklandı

    Basketbol Süper Ligi'nde 2 galibiyetle 8 maç sonunda yer alan Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji maçına hazırlanıyor. Başantrenör Ender Arslan, takımın iyi mücadele ettiğini ve iç sahada oynadıkları bütün maçları kazanmak istediklerini belirtti. Oyun kurucusu Chris Warren ise hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi.

  • Akşener'den Kılıçdaroğlu'na hançer yanıtı: Gereğini yapmazsa ha bire hançerlenirsin
    08 Kas Akşener'den Kılıçdaroğlu'na hançer yanıtı: Gereğini yapmazsa ha bire hançerlenirsin

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Seçime sırtımda hançerle girdim" sözlerine sert bir yanıt verdi. Akşener, "Hançer işi ortada kaldı. Bensem o hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Hak ettiği takdirde hançeri ya gırtlağına ya kalbine vururum. Arkadan işim yoktur. Gereğini yapmıyorsan ha bire hançerlenirsin." dedi.

  • Serkan Özbalta: 'Karamsar olmaya gerek yok, play-off potasına uzak değiliz'
    07 Kas Serkan Özbalta: "Karamsar olmaya gerek yok, play-off potasına uzak değiliz"

    Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, karamsar olmaya gerek olmadığını, Çorum FK'nın play-off'a uzak olmadığını belirterek, "Şu anda uzun vadeli bir şey belirlemek hem oyuncularımızda hem taraftarlarda boş bir hayal oluşturabilir.

  • Ahlatcı Çorum FK'nin yeni teknik direktörü Serkan Özbalta, takımın pes etmeyen bir takım haline gelmesi için çalışacak
    07 Kas Ahlatcı Çorum FK'nin yeni teknik direktörü Serkan Özbalta, takımın pes etmeyen bir takım haline gelmesi için çalışacak

    Ahlatcı Çorum FK'nin yeni teknik direktörü Serkan Özbalta, Çorum halkının uzun süre beklediği şampiyonluğun ardından takımın pes etmeyen bir takım haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi. Özbalta, takımın dinamiklerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını ve futbolcuların sahada iyi mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, futbolculardan Murat Yıldırım'ın aynı zamanda kulübün sahibi olmasını da değerlendiren Özbalta, Murat Yıldırım'ın kulübüyle olan durumunu bir futbolsever olarak gördüğünü ve takıma katkı sağlamaya devam edeceğini düşündüğünü belirtti.

  • Fenerbahçe Beko, Olympiacos'u mağlup etti
    02 Kas Fenerbahçe Beko, Olympiacos'u mağlup etti

    Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 6'ncı haftasında Olympiacos'u 79-77 mağlup ederek 5. galibiyetini elde etti. Başantrenör Dimitris Itoudis, takımının iyi bir performans sergilediğini ve derin kadronun avantajını kullandıklarını belirtti. Olympiacos Başantrenörü Georgios Bartzokas ise maçın sonucunu önemli kararların belirlediğini ve takımının ikinci yarıda geri dönme şansı olduğunu söyledi.

  • Fantastik Canavarlar için duraklama devri başlıyor
    30 Eki Fantastik Canavarlar için duraklama devri başlıyor

    Harry Potter serisinin devamı olan Fantastik Canavarlar filmleri, zorlu bir süreçten geçtikten sonra duraklama dönemine giriyor. Yönetmen David Yates, serinin filmlerinin yakın gelecekte park edildiğini açıkladı. Gişe hasılatının azalması ve çevredeki tartışmalar nedeniyle serinin beş filmlik planı gerçekleşemeyecek gibi görünüyor.

  • Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: 'Üzgünüz, 2 puan kaybettik'
    28 Eki Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: 'Üzgünüz, 2 puan kaybettik'

    Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Gençlerbirliği ile berabere kalan Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Sağlam, takımın yeni bir galibiyet serisi başlatmayı ve ikinci sıradaki yerlerini korumayı hedeflediğini ancak Gençlerbirliği karşısında önemli bir puan kaybettiklerini söyledi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ise zor bir maç olduğunu ve Kocaelispor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade etti.

  • Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Bu takım daha iyi olacak
    21 Eki Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Bu takım daha iyi olacak

    Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Çaykur Rizespor'u mağlup ettikleri maçın ardından takımın performansından memnun olduğunu belirterek, kadronun iyi olduğunu ve bundan sonra daha iyi olacaklarını söyledi. Ayrıca, Kayserispor'un uzun zamandır devam eden mali sorunları hakkında da konuşan Çamlı, kulübün büyük bedeller ödediğini ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Eski futbolcu İlhan Parlak'ın açıklamalarıyla ilgili olarak ise Çamlı, onunla ilgili soru sormamalarını ve gündemde olmak isteyen kişilere dikkat etmelerini söyledi.

  • Telefon dolandırıcılığında farklı bir boyut! Her şey bir mesajla başlıyor
    11 Eki Telefon dolandırıcılığında farklı bir boyut! Her şey bir mesajla başlıyor

    Birçok insanın mağdur olduğu telefon dolandırıcılığında farklı bir boyut gözler önünde. Bu sefer WhatsApp ve Telegram gibi Sosyal medya mecraları üzerinden iletişim kurup para, istihdam ve iş vaatleri ile insanları kendilerine çekiyorlar. Dolandırıcılık bir mesajla başlıyor.

  • EA Sports FC 24, ilk haftasında 11,3 milyon oyuncuya ulaştı
    10 Eki EA Sports FC 24, ilk haftasında 11,3 milyon oyuncuya ulaştı

    EA Sports, FIFA serisini sonlandırarak EA Sports FC serisine geçti. İlk oyunları olan EA Sports FC 24, çıkışının ilk haftasında 11,3 milyon oyuncuya ulaşarak şirketi sevindirdi. Oyun, PlayStation verilerine göre en çok indirilen oyunlar arasında yer aldı.

  • UFL için yeni bir oynanış videosu yayınlandı!
    05 Eki UFL için yeni bir oynanış videosu yayınlandı!

    Strikerz Inc. tarafından geliştirilen ve FIFA ve eFootball ile rekabet etmesi beklenen UFL için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Videoda UFL'deki futbolcuların mekanikleri ve grafik kalitesi görülebiliyor. Oyunun bazı noktalarındaki topun fiziği eleştirilse de, oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

  • Dümene bak dümene
    29 Eyl Dümene bak dümene

    Vatandaşları mağdur etmek için her türlü taktiği geliştiren dolandırıcıların yeni yöntemi SMS yoluyla gönderilen, "Ağır ceza dosyanız var" yalanı oldu.

  • Taraftarlar gibi düşünmüyor! Şenol Güneş yönetime sahip çıktı
    28 Eyl Taraftarlar gibi düşünmüyor! Şenol Güneş yönetime sahip çıktı

    Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyetin utanç verici bir durum ortaya çıkardığını söyledi. Yönetime sahip çıkan Güneş ayrıca, oyuncuların ellerinden geleni yaptığını ve sorumluluğun sahada oyuncularda ve kendinde olduğunu ifade etti.

  • Şenol Güneş: Rakip daha istekliydi
    27 Eyl Şenol Güneş: Rakip daha istekliydi

    Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Yukatel Adana Demirspor'a 4-2 yenildikleri maçta rakibin daha istekli bir performans sergilediğini belirtti. Güneş, aldıkları kötü sonuç nedeniyle üzgün olduğunu ve gol atsalar bile utanç verici bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Ayrıca, takımın dikkatsiz hatalar yaptığını ve oyun disiplininden koparak maçı kaybettiklerini ifade etti. Güneş, taraftarların yönetimle ilgili tepkilerine ise takımın zarar göreceğini belirterek yanıt verdi.

  • Adana Demirspor, Beşiktaş'ı 4-2 yenerek galip geldi
    27 Eyl Adana Demirspor, Beşiktaş'ı 4-2 yenerek galip geldi

    Süper Lig'in erteleme maçında Adana Demirspor, evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının aldığı sonuçtan dolayı kızgın olduğunu belirtirken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

  • EA Sports, FIFA İsmiyle Yer Alan Oyunlarını Kaldırdı
    27 Eyl EA Sports, FIFA İsmiyle Yer Alan Oyunlarını Kaldırdı

    EA Sports, FIFA ile olan 30 yıllık ortaklığının ardından FC 24 ismiyle yoluna devam ediyor. Şirket, geçmiş FIFA oyunlarını dijital mağazalardan kaldırdı. FIFA 22 ve FIFA 23 hala EA Play'de oynanabiliyor.

  • TEKNOFEST İZMİR'İN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - 1
    27 Eyl TEKNOFEST İZMİR'İN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - 1

    TEKNOFEST İzmir'de başladı (4)Dünyanın en büyük, Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bugün İzmir Çiğli Havalimanı'nda saat 09.00 itibariyle ziyaretçilere kapılarını açtı.

  • Bakan Kacır, TEKNOFEST İzmir'in açılış töreninde konuştu Açıklaması
    27 Eyl Bakan Kacır, TEKNOFEST İzmir'in açılış töreninde konuştu Açıklaması

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geleceğin Türkiye'sini inşa ederken dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST gençliğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Savunma sanayisinde büyük bir atılımı nasıl gerçekleştirdiysek çevreden enerjiye, iklimden...

  • A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya'yı Elazığ'da ağırlıyor
    25 Eyl A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya'yı Elazığ'da ağırlıyor

    UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında Litvanya'yı konuk edecek olan A Milli Kadın Futbol Takımı, teknik direktörleri Necla Güngör Kıragası tarafından güzel bir müsabaka izletmek için hazırlandıklarını söyledi. Takımın Elazığ'da oynayacak olmasının mutluluk verici olduğunu belirten Kıragası, Türkiye'nin kadın futboluna yapılan yatırımlarla birlikte gelişim sağladıklarını ifade etti. Maç öncesi heyecanlı olduklarını dile getiren milli oyuncu İlayda Civelek ise ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı için hazır
    25 Eyl A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı için hazır

    UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2'nci Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Necla Güngör Kıragası yönetiminde gerçekleştirilen antrenman sonrasında Necla Güngör Kıragası ve milli futbolcu İlayda Civelek, kadın futbolunun gelişimine ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etme hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya ile yarın Elazığ Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı için hazır
    25 Eyl A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı için hazır

    UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, Elazığ'da Litvanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası yönetiminde gerçekleştirilen antrenman sonrasında yapılan basın açıklamasında, kadın futbolunun yaygınlaşması ve bilinirliğinin artması hedeflendi.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: '3-0 olmasına rağmen geri adım atmadık'
    16 Eyl Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: '3-0 olmasına rağmen geri adım atmadık'

    Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray'a 4-2 mağlup oldukları maçta geri adım atmadıklarını belirterek, takımının güçlü bir performans sergilediğini söyledi. Eroğlu, yeni oluşan takımlarının eksiklerini çalışmalarla tamamlayacaklarını ve önümüzdeki süreçte güçlü bir Samsunspor olacaklarını ifade etti.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: '3-0 olmasına rağmen geri adım atmadık'
    16 Eyl Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: '3-0 olmasına rağmen geri adım atmadık'

    Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, '3-0 olmasına rağmen zorlu deplasmanda bile geri adım atmadık. Güzel bir ışık verdik. Kazanmak için oynadığımız bir deplasmandı' dedi.

  • Eroğlu: Savunmadaki hatalar mağlubiyeti getirdi
    16 Eyl Eroğlu: Savunmadaki hatalar mağlubiyeti getirdi

    Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray maçında savunmadaki hataların mağlubiyeti getirdiğini söyledi. Eroğlu, takımın oyun olarak iyi işler yaptığını ancak gol atamamalarının ve Galatasaray'ın etkili hücum oyuncularının gol atmalarının mağlubiyeti getirdiğini belirtti. Yeni bir takım olduklarını dile getiren Eroğlu, takımın her geçen gün ilerlediğini ve galibiyetle daha güçlü hale geleceklerini söyledi. Taraftarların beklentisinin galibiyet olduğunu ifade eden Eroğlu, eksikler üzerinde çalıştıklarını ve ilk galibiyeti almak için daha çok çalışacaklarını vurguladı.

  • Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar Batmanlı öğrencilerle buluştu
    14 Eyl Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar Batmanlı öğrencilerle buluştu

    Prof. Dr. Aziz Sancar ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Batman Üniversitesi konferans salonunda öğrencilerle online olarak buluştu. Programda Sancar, gençlerle yapılan buluşmaların kendisini mutlu ettiğini ve onlardan ilham aldığını belirtti. Ayrıca, başarısız olması durumunda sadece kendisinin değil, tüm Türkiye'nin başarısız olacağını düşünerek pes etmediğini ifade etti. TÜBİTAK Başkanı Mandal ise TEKNOFEST programının gençlere ve öğrencilere yönelik olduğunu ve bu yıl 1 milyon kişinin katıldığını söyledi.

  • Eskişehir'de depremzedelerin moral kaynağı 'peçiç' oyunu oluyor
    12 Eyl Eskişehir'de depremzedelerin moral kaynağı 'peçiç' oyunu oluyor

    Eskişehir'de depremzedelerin moral kaynağı 'peçiç' oyunu oluyor Geleneksel oyun 'peçiç' depremzedelere moral, çocuklara neşe katıyor Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Bölümü Proje Uzmanı Ebru Söğüt: "Bu oyunla hem kültürlerini geliştiriyorlar hem üzerlerindeki travmayı atmaya...

  • Eskişehir'de depremzedelerin moral kaynağı 'peçiç' oyunu oluyor
    12 Eyl Eskişehir'de depremzedelerin moral kaynağı 'peçiç' oyunu oluyor

    Eskişehir Milli Eğitim Girişimcilik Merkezi okulunda öğretilen geleneksel oyun peçiç, hem depremzede aileler için moral kaynağı oluyor hem de yeni nesil çocuklara unutturulmuyor.

  • UFL İsimli Oyunda Türkçe Spiker Olacak
    12 Eyl UFL İsimli Oyunda Türkçe Spiker Olacak

    FIFA'nın egemenliğine karşı direnemeyen Konami, yeni çıkacak olan UFL isimli oyunda Türkçe spiker seçeneği sunacağını duyurdu. Oyun, 2023'te çıkması bekleniyor.

  • Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Ligde En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz
    03 Eyl Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Ligde En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz

    Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Atan, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ve genç oyuncularını kutladığını belirtti.

  • Antalyaspor ve Kayserispor Berabere Kaldı
    03 Eyl Antalyaspor ve Kayserispor Berabere Kaldı

    Antalyaspor ile Kayserispor arasında oynanan maç berabere bitti. Antalyaspor Teknik Sorumlusu pozisyon ürettiklerini ancak gol atamadıklarını söylerken, Kayserispor Teknik Direktörü zor bir yolları olduğunu ve savaşmaya devam edeceklerini dile getirdi.

  • Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kaldı
    01 Eyl Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kaldı

    Fenerbahçe, Hollanda'da FC Twente'yi 1-0 yenerek UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Twente'nin Avrupa macerası sona erdi.

  • Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kaldı
    01 Eyl Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kaldı

    Fenerbahçe, Hollanda'da FC Twente'yi 1-0 yenerek UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Twente'nin Avrupa macerası sona erdi.

  • Trabzonsporlu Kourbelis: Tarihe geçip, iyi anılmak istiyorum
    30 Ağu Trabzonsporlu Kourbelis: Tarihe geçip, iyi anılmak istiyorum

    Trabzonspor'un yeni sezon transferlerinden Dimitrious Kourbelis, "Yunanistan'ı terk etmek hiç kolay değildi.

  • Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maç sonu gözyaşlarını tutamadı
    13 Ağu Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maç sonu gözyaşlarını tutamadı

    Süper Lig'in 1. haftasında Kayserispor, deplasmanda Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Maç sonunda taraftarların sevgi gösterisi karşısında Çağdaş Atan gözyaşlarını tutamadı. Atan, Kayserispor'un ekonomik zorluklar içinde olduğunu belirterek pes etmeyeceğini ve kulübü bataklıktan çıkarmak için mücadele ettiklerini söyledi.

  • Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic, hükümet kurma görevini Milojko Spajic'e verdi
    10 Ağu Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic, hükümet kurma görevini Milojko Spajic'e verdi

    Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic, erken genel seçimlerin ardından hükümet kurma görevini Milojko Spajic'e verdiğini duyurdu. Milatovic, yeni hükümetin kurulması için 90 gün süre olduğunu vurguladı. Spajic'in desteklenmesi için PES'in 24, BS'in 6 milletvekilinin desteği bekleniyor.

  • MacBook mu Windows mu: Hangisi daha iyi?
    05 Ağu MacBook mu Windows mu: Hangisi daha iyi?

    Tavuk döner mi et döner mi tartışmaları gibi, MacBook mu Windows mu tartışması da bitmek bilmiyor. Tasarım, işletim sistemi, ekosistem ve oyun konularında karşılaştırma yaparak hangisinin daha iyi olduğunu araştırdık.

  • İsmail Kartal: Fenerbahçe her zaman kazanmak için sahaya çıkar
    31 Tem İsmail Kartal: Fenerbahçe her zaman kazanmak için sahaya çıkar

    UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Moldova ekibi Zimbru ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve orta saha oyuncusu İsmail Yüksek basın toplantısı düzenledi. Kartal, maç için güzel bir hava ve ortam olduğunu belirterek, iyi bir futbol ve mücadeleyle kazanarak ülke futboluna katkı yapmak istediklerini söyledi. İlk maçta alınan galibiyetten dolayı ikinci maçta bazı değişiklikler yapacaklarını ifade eden Kartal, Fenerbahçe'nin her zaman her yerde kazanmak için sahaya çıktığını vurguladı. İsmail Yüksek ise mücadeleye saygı göstererek galibiyet hedeflediklerini ve takımın hedeflerine odaklandıklarını belirtti.

  • Fenerbahçe, Zimbru maçı öncesi basın toplantısı düzenledi
    31 Tem Fenerbahçe, Zimbru maçı öncesi basın toplantısı düzenledi

    UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve orta saha oyuncusu İsmail Yüksek basın toplantısı düzenledi. Kartal, maç için hazır olduklarını ve ülke futboluna katkı yapmak istediklerini belirtirken, Yüksek ise takımın hedefinin galibiyet olduğunu vurguladı.

  • EA Sports, Premier Lig ile ortaklığını genişletti
    21 Tem EA Sports, Premier Lig ile ortaklığını genişletti

    EA Sports, Premier Lig ile ortaklığını genişletti ve FC oyun serisinin meşalesini taşıyacak. Anlaşma sayesinde Premier Lig'de yer alan tüm kulüp, oyuncu, menajer, stadyum, forma ve daha fazlası orijinal haliyle oyun içinde yer alacak. EA Sports, lisans endişesini ortadan kaldırmak için önemli adımlar atmaktadır.

  • Mobilite Şirketi Martı, New York Borsası'na Halka Açılmaya Hazırlanıyor
    08 Tem Mobilite Şirketi Martı, New York Borsası'na Halka Açılmaya Hazırlanıyor

    Martı'nın kurucusu ve CEO'su Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya hazırlanan şirketin çalışanlarına bir mesaj yayınladı. Öktem, halka açılma öncesi çalışanlara hitaben yaptığı açıklamada, şirketin Devler Ligi'nde uzun bir mücadeleye başladığını ve kalıcı olmak için bir oyun planına sahip olduklarını vurguladı. Ayrıca, Martı'nın New York Borsası'nda açılış gongunu çalacağı tarihin tüm çalışanlar için tarihi bir gün olacağını belirtti. Şirketin halka açılmasıyla birlikte çalışanlar da hissedar olacak ve tahminlere göre dağıtılan hisse opsiyonu miktarı 200 milyon TL civarında olacak.

  • Nikaragua'da Boğa Penisleriyle Dövüş Ritüeli
    29 Haz Nikaragua'da Boğa Penisleriyle Dövüş Ritüeli

    Nikaragua'da her yıl düzenlenen bir ritüelde, insanlar kurutulmuş boğa penisleriyle birbirlerini döverken, rakipleri pes edene kadar kırbaçlarlar. Bu dört yüzyıllık dini gelenek, Aziz Yahya'nın gününü kutlamak için gerçekleştirilir. Etkinlikte kullanılan boğa penisinden yapılan kırbaçlar oldukça keskindir ve birçok yaralanma ve kesik yaşanmaktadır. Yaklaşık olarak kasabanın %60'ı bu spora katılmaktadır. Bazı tarihçiler, ritüelin Afrika köleleriyle birlikte geldiğini savunsa da, araştırmacılar bunun daha önceden var olduğunu ve daha sonra uyarlandığını belirtmektedir.

  • Hırvatistan, Hollanda'yı uzatmalarda yendi ve UEFA Uluslar Ligi'nde finale yükseldi
    15 Haz Hırvatistan, Hollanda'yı uzatmalarda yendi ve UEFA Uluslar Ligi'nde finale yükseldi

    2023 UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 eşitlikle sona eren mücadelede, Hırvatistan uzatmalarda attığı gollerle rakibini 4-2 mağlup ederek finale yükseldi. Hollanda'nın 1-0 öne geçtiği ilk yarıda Donyell Malen'in golüyle skor eşitlendi. İkinci yarıda Hırvatistan, penaltıdan Andrej Kramaric ve Mario Pasalic'in golleriyle öne geçti. Ancak Hollanda, uzatma dakikalarında Noa Lang'ın golüyle skoru 2-2'ye getirdi. Uzatmalarda Hırvatistan, Bruno Petkovic ve Luka Modric'in golleriyle maçı 4-2 kazandı ve finale yükseldi. Turnuvanın diğer yarı final mücadelesi ise İspanya ile İtalya arasında oynanacak.

  • Depremde yakınlarını kaybeden kadın, pedagojik formasyon sertifika programını başarıyla tamamlayarak öğretmen oldu
    12 Haz Depremde yakınlarını kaybeden kadın, pedagojik formasyon sertifika programını başarıyla tamamlayarak öğretmen oldu

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yakınlarını kaybeden Retibe Olgun, Eskişehir'de pedagojik formasyon sertifika programını başarıyla tamamlayarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni oldu. İlkokulda öğretmeninin diğer arkadaşlarına yardımcı etmesiyle öğretmenlik hayali kuran Olgun, maddi sıkıntılar nedeniyle eğitim hayatına devam edemedi. Ancak eşinin ve annesinin desteğiyle açık öğretim lisesini bitirdi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü tamamladı. Deprem felaketine denk gelen mezuniyet töreninde sevincini paylaşacak kimse olmayan Olgun, hayatındaki zorluklara rağmen öğretmenlik hayalini gerçekleştirdi.

  • Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu Belediyesi GSK'yı mağlup etti
    05 Haz Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu Belediyesi GSK'yı mağlup etti

    Süper Lig play-off final serisi üçüncü maçında Konyaaltı Belediyesi GSK takımını deplasmanda 32-33'lük skorla mağlup eden Avrupa Şampiyonu Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, aldığı galibiyetle lig şampiyonluğu yolunda önemli bir adım attı.

  • Sivasspor maçının ardından
    25 May Sivasspor maçının ardından

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, evinde Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yenerek adını finale yazdırdı.

  • Jorge Jesus: 'İki kupayı birden kazanmak isterim'
    25 May Jorge Jesus: "İki kupayı birden kazanmak isterim"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hem Türkiye Kupası'nı kazanma hem de ligde şampiyonluk ihtimallerinin olduğunu dile getirerek, "İki kupayı birden kazanmak isterim. Kupaları kazanmaya alışkınım. Bir kupa alırsak kötünün iyisi derim. İki kupayı alırsak harika olur" dedi.

  • Jorge Jesus: 'İki kupayı birden kazanmak isterim'
    25 May Jorge Jesus: "İki kupayı birden kazanmak isterim"

    - Jorge Jesus: "İki kupayı birden kazanmak isterim" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: "Fenerbahçe'nin kupayı kazanma ve ligde şampiyon olma ihtimali var" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hem Türkiye kupasını kazanma hem de ligde şampiyonluk ihtimallerinin olduğunu dile...

  • Fenerbahçe-Sivasspor maçının ardından
    24 May Fenerbahçe-Sivasspor maçının ardından

    Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0'ın rövanşında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yenerek finale yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, çok iyi bir maç çıkarttıklarını söyledi.

  • Umut Bozok: Benim için zor bir sene oldu
    12 May Umut Bozok: Benim için zor bir sene oldu

    Trabzonspor'un başarılı santrforu Umut Bozok sezonun kendisi için çok zor geçtiğini belirtirken Teknik Direktör Nenad Bjelicanın takıma özgüven getirdiğini söyledi. Umut Kadıköyde Fenerbahçeyi yenerek taraftara galibiyeti hediye etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

  • Umut Bozok: Sezon zor geçti ama Bjelica takıma özgüven getirdi
    12 May Umut Bozok: Sezon zor geçti ama Bjelica takıma özgüven getirdi

    Trabzonspor'un başarılı santrforu Umut Bozok, sezonun kendisi için zor geçtiğini belirtirken Teknik Direktör Nenad Bjelicanın takıma özgüven getirdiğini söyledi. Bozok ayrıca Fenerbahçe maçını kazanarak taraftara galibiyeti hediye etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

  • Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ezip geçen Şenol Güneş'ten ilgi çeken sözler: Ligin seyrinde de bazı işler karıştı
    02 May Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ezip geçen Şenol Güneş'ten ilgi çeken sözler: Ligin seyrinde de bazı işler karıştı

    Derbide Galatasaray'ı yenerek zirveyi kapan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sezonu değerlendiren Güneş, "Hala yarışta birinci Galatasaray, ikinci Fenerbahçe. İyi takımlar var. Alınan bir karardan dolayı lig düşme sayısı azalınca, ligin seyrinde de bazı işler karıştı bence." dedi.

  • Şenol Güneş: Şampiyonluk dışındaki bir durumu başarı olarak göremeyiz
    02 May Şenol Güneş: Şampiyonluk dışındaki bir durumu başarı olarak göremeyiz

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu belirterek, şampiyonluk dışındaki bir durumu başarı olarak göremeyiz dedi. Güneş, takımın durumu, gelecek maçlar ve oyuncularla ilgili açıklamalarda da bulundu.

  • Şenol Güneş: Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk için Daha Avantajlı
    02 May Şenol Güneş: Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk için Daha Avantajlı

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu vurgulayarak, 'Şampiyonluk dışındaki bir durumu başarı olarak göremeyiz' dedi. Güneş ayrıca, takımın durumu, gelecek maçlar ve oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Beşiktaş'ın Omar Colley: 'Pes Etmedik, Harika Bir Galibiyet Aldık'
    30 Nis Beşiktaş'ın Omar Colley: 'Pes Etmedik, Harika Bir Galibiyet Aldık'

    Beşiktaş'ın Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley, Galatasaray'a karşı aldıkları 3-1'lik galibiyet hakkında açıklamalarda bulundu. Colley, takım olarak savunmada iyi performans gösterdiklerini ve ligin en iyi stoper ikilisi olacaklarına inandığını söyledi.

  • Omar Colley: Derbi galibiyeti planlarımıza sadık kalmamız sayesinde geldi
    30 Nis Omar Colley: Derbi galibiyeti planlarımıza sadık kalmamız sayesinde geldi

    Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Omar Colley, derbi galibiyetinin planlara sadık kalmaları sayesinde geldiğini belirtti. Colley ayrıca takımın savunmasının evin temeli olduğunu ve Saiss ile iyi bir ikili olduklarını söyledi.

Advertisement