Skandala devam! Netflix belgeselinde Türkiye'nin doğusu Ermenistan olarak gösterildi! - Son Dakika
Güncel

Skandala devam! Netflix belgeselinde Türkiye'nin doğusu Ermenistan olarak gösterildi!

Netflix'in "İkinci Dünya Savaşı'nın En Önemli Olayları" adlı belgeselin beşinci bölümünde dünya haritasında ilginç bir detay yer aldığı görüldü. Buna göre haritada Türkiye coğrafyasının bölündüğü ve bölünen toprakların Ermenistan olarak gösterildiği dikkat çekti.

19.02.2022 09:59  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Netflix'te yayınlanan "İkinci Dünya Savaşı'nın En Önemli Olayları" adlı belgeselde Türkiye'nin bir bölümü Ermenistan olarak gösterildi.

Belgeselin beşinci bölümünde dünya haritasında yer alan detaydaTürkiye coğrafyasının bölündüğü ve bölünen toprakların Ermenistan olarak gösterildiği dikkat çekti.

YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Yaklaşık iki yıl önce vizyona giren dizideki bu skandal sosyal medyanın gündemine tekrar oturdu. Belgesel ilk gündeme geldiğinde de bu hataya dikkat çekilmişti. Ancak herhangi bir düzeltmenin yapılmaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Skandala devam! Netflix belgeselinde Türkiye\'nin doğusu Ermenistan olarak gösterildi!

Son Dakika Güncel Skandala devam! Netflix belgeselinde Türkiye'nin doğusu Ermenistan olarak gösterildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Orhan Yüksel: Ezikler, anca rüyalarında görürler. Buyursunlar toprağın altında bol bol yer ayırdık. 1 0 Yanıtla
  • volkan volk: Mall harita bilgisinden uzak okul yerine nereye gittikleri belli olmayanlara haber yap dersen sonu bu olur Türkiye tam bir bütün olarak gösteriliyor mavi renkte... harita üzerinden Armenia olarak sınırları belli olan yere farklı renkte yazılış küçücük ükle üzerine sığmadığı için Türkiye sınırları içine taşmış... Bu maalll bakış açısı ile Gürcistan Karadeniz'e taşmış denizi karaya çevirmiş uluslara arası deniz alanını kendi karasına çevirmiş Eyvahhhh gittti doğalgazlarımız.. 0 0 Yanıtla

Advertisement