Netflix Tamamen Türkçe Oldu ! - Son Dakika
Teknoloji

Netflix Tamamen Türkçe Oldu !

Netflix Tamamen Türkçe Oldu !

Netflix, bugün ülkemiz adına güzel bir iş yaparak tamamen Türkçeleştirdi uygulamasını. Bugün İstanbul'da yaptığı toplantı ile beraber Türkiye'de ki hedeflerini de dile getirdi.

24.09.2016 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Netflix, bugün ülkemiz adına güzel bir iş yaparak tamamen Türkçeleştirdi uygulamasını. Bugün İstanbul'da yaptığı toplantı ile beraber Türkiye'de ki hedeflerini de dile getirdi.

Ülkemizde bir süredir Euro fiyatlandırmasıyla hizmet veren, ayrıca Türkçe desteğinin olmamasının yanı sıra dublaj konusunda da önemli eksikleri bulunduran Netflix, gerçekleştirdiği lansman ile beraber tamamen Türkçe oldu bugün.

Özellikle yapımı kendine ait olan dizilerle bu aralar çok popüler olan Netflix, Narcos, Marco Polo, Jessica Jones ve Daredevil gibi dizileri ülkemize Türkçe altyazı desteği ile sunuyor. Making a Murderer, Winter on Fire ve Chef's Table gibi ödüllü belgeseller ve Adam Sandler'ın başrolünde olduğu The Do-Over ve Ridiculous 6 gibi orijinal filmler artık Türkçe dublaj ve altyazı ile Türk izleyicilerini bekliyor olacak. Netflix'in verdiği bilgilere göre bu efsanevi dizi ve filmler Türkçe dublaj desteğine kavuşacak ..

Yerli yapımlarla beraber gücüne güç katmayı planlayan Netflix, yerli yapımlarımızı dünya çapında popüler yapacak hem de bizim Netflix üzerinden bu dizi ve filmlere kolayca ulaşmamızı sağlayacak.

Ülkemizde önemli bir popülerlik seviyesine ulaşan Güneşi Gördüm, Recep İvedik serisi, Düğün Dernek, Kelebeğin Rüyası gibi filmleri bünyesine katacak olan Netflix ayrıca Leyla ile Mecnun, Diriliş Ertuğrul, Ezel, Karadayı gibi popüler dizileri de içeren bir koleksiyon hazırlıyor. ve gittikçe bu koleksiyona yeni ve popüler yapımlar katılacak.

Ayrıca Netflix ile Vodafone arasında da bir işbirliğinden söz ediliyor. Ekim Sonu gibi duyurulacak bu proje özellikle Red paket sahiplerine çok cazip şeyler kazandırabilir.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Netflix Tamamen Türkçe Oldu ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement