Netkoza.net Türkiye'nin Yazılım Devlerinden Birisi Olma Yolunda İlerliyor - Son Dakika
Emlak

Netkoza.net Türkiye'nin Yazılım Devlerinden Birisi Olma Yolunda İlerliyor

Netkoza.net Türkiye\'nin Yazılım Devlerinden Birisi Olma Yolunda İlerliyor

1992 yılında bu yana dış ticarete dönük yazılım çalışmaları üzerinde önemli başarılar elde ederek bugünlere ulaşan Şahin Ciner yönetimindeki kurum, yoluna 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri adı ile devam etme kararı aldı.

25.12.2018 06:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1992 yılında bu yana dış ticarete dönük yazılım çalışmaları üzerinde önemli başarılar elde ederek bugünlere ulaşan Şahin Ciner yönetimindeki kurum, yoluna 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri adı ile devam etme kararı aldı.

Vakıflaşma süreci başlıyor!

26 yıldır yazılım alanında önemli başarılara imza atan Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri, üniversitelere bağlı  150'yi aşkın  'Gümrük, Dış Ticaret ve Lojistik Meslek Yüksek Okulları' ile bağ kurarak ortak projeler gerçekleştirmeye devam etmektedir. Böylelikle ara personel yetiştiren bu okullar gerçek zamanlı bir dış ticaret sistemi simülasyonuna kavuşmuş olmaktadırlar.

Yapmış olduğu bu çalışmaları bir vakıf çatısı altında toplamayı ve daha da ilerletmeyi hedefleyen kurum, vakıf çalışmalarının startını da vermeye hazırlanıyor.

Yakın geçmişte de farklı konularda ileri çözümler üreten şirket web tabanlı projelerde dünya çapında ürünler üretmektedir: Bunların arasında 17 ülkeye yazılım ihracatı yapılan Nettower uzaktan yönetim sistemi, sosyal medya alanında gerçek kimlikli paylaşım özelliği ile öne çıkmış olan "Takiplen", anket dünyasına farklı bir bakış getiren online, güvenli ve hızlı anket çözümü ile "Anketlen" sayılabilir. Oluşturulan her türlü eserin anında ve kolay şekilde sahiplenilmesi için ekonomik çözümler sunan "Sahiplen" bunlardan en önemli birkaçıdır.

Kendi ana konusu olan dış ticarette ise 26 yıllık tecrübesi ile gelişen teknolojiyi çok yakından takip ederek Türkiye'de Vargonen, dünyada ise Amazon AWS ve Cloudflare gibi konusunda en ileri kurumlarla işbirliğine giderek dünya çapında bir altyapı kurarak hızlı, kolay ve her yerden her an kullanılabilecek şekilde bir sistem oluşturmuştur. Bu oluşturduğu yeni yapıyı da yine yakın zamanda tüm dış ticaret unsurlarının hizmetine sunmuştur.

Dış Ticaret firmaları Netkoza.net web sayfasından birkaç dakika içinde kendi sunucularını ücret ödemeden oluşturup sistemi inceleyip, beyanlarını gönderebiliyorlar. Kurum ayrıca eğitim alanında öğrenci bursu veren firmalara ücretsiz program desteği vererek yeni bir seferberliğe öncülük ediyor.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Netkoza.net Türkiye'nin Yazılım Devlerinden Birisi Olma Yolunda İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever İş Birliğiyle Cami ve Kur'an Kursu Yapımı Tamamlanıyor
    15:32 Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever İş Birliğiyle Cami ve Kur'an Kursu Yapımı Tamamlanıyor

    Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yapımı devam eden Adem Tanç Camii ve Hatice Tanç Kur'an Kursu'nun yapım çalışmalarında sona gelindi. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu yapım çalışmalarını yakından inceledi.

  • Antalya'da Kiracı, Kira Artışı Anlaşmazlığı Nedeniyle Evden Çıkarıldı
    11:08 Antalya'da Kiracı, Kira Artışı Anlaşmazlığı Nedeniyle Evden Çıkarıldı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde kira artışı nedeniyle anlaşmazlık yaşayan bir kiracı, ev sahibinin icra davası açması sonucu evi tahliye etmek zorunda kaldı. Mahkeme, kiracıya 60 bin lira kira bedeli ödeme cezası verdi.

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    10:59 Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.

  • Kira tespit davalarında emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararı mağduriyeti azaltacak
    09:43 Kira tespit davalarında emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararı mağduriyeti azaltacak

    Kanuna göre kira tespit davaları en erken altıncı kira yılı için açılabiliyor. Ancak bu davaların sonuçlanması birkaç yıl sürebiliyor. Prof. Dr. Umut Yeniocak, emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararının mağduriyeti azaltacağını belirtti. Yeniocak, kiraya verenin yıllar süren davanın sonunu beklemesi ve geçmişe dönük kira farklarını tahsil etmek için mahkeme kararının kesinleşmesini beklemesi gerektiğini ifade etti. Yeniocak ayrıca, kira tespit davalarında emsal kiraya yakın bir kira ödemesi yönünde ihtiyati tedbir talep edilmesi ve mahkemenin bu talebi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Bu sayede dava süresince yükseltilmiş kira bedelini tahsil eden ev sahibi için davanın uzun sürmesinin ikinci bir mağduriyet sebebi olmaktan çıkacağını kaydetti.

  • Kuşadası Belediyesi Tarihi Sur Duvarlarını Restore Ediyor
    15 Nis Kuşadası Belediyesi Tarihi Sur Duvarlarını Restore Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, kent merkezinde bulunan tarihi sur duvarları ile burçlarda başlattığı restorasyon çalışmasını sürdürüyor. Camikebir Mahallesi Sevgi Sokak üzerinde bulunan sur duvarları ve burçlar, aslına uygun olarak restore ediliyor. Çalışmalar turizm sezonu öncesinde tamamlanacak.

  • Eskişehir'de 15 Bin 576 Araçta Trafik Denetimi Yapıldı
    15 Nis Eskişehir'de 15 Bin 576 Araçta Trafik Denetimi Yapıldı

    Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde toplam 15 bin 576 araç sorgulandı. Denetimler sonucunda 11 milyon 715 bin 603 TL tutarında cezai işlem uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 170 araç trafikten men edildi ve 4 bin 717 adet trafik cezası uygulandı. Ayrıca, jandarma ekipleri tarafından 9 bin 711 sürücü ve araç kontrol edildi. Bu denetimlerde bin 298 sürücüye 2 milyon 715 bin 603 TL ceza kesildi ve 97 araç trafikten men edildi.

  • Bilecik'te Ramazan Bayramı boyunca yapılan drone denetimlerinde 45 bin 180 TL trafik cezası uygulandı
    15 Nis Bilecik'te Ramazan Bayramı boyunca yapılan drone denetimlerinde 45 bin 180 TL trafik cezası uygulandı

    Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Ramazan Bayramı Tedbirleri' çerçevesinde yapılan drone denetimlerinde 30 araç ve sürücüsüne 'Kırmızı Işık Kuralına Uymamak' maddesinden toplamda 45 bin 180 TL trafik idari para cezası uygulandı.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi İnşaatına Devam Ediyor
    14 Nis Ankara Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi İnşaatına Devam Ediyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Koru Mahallesi sakinlerinden gelen talepler üzerine yapımına başladığı 'Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'nin inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında kapalı otoparktan süs havuzlarına, seyir teraslarından amfi tiyatroya kadar pek çok donatının yer alacağı belirtiliyor. Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen projenin, vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarına ve taleplerine göre hayata geçirildiği ifade ediliyor.

  • Vietnamlı emlak patronu idam cezasına çarptırıldı
    11 Nis Vietnamlı emlak patronu idam cezasına çarptırıldı

    Vietnamlı emlak patronu Truong My Lan, 12,5 milyar dolarlık rekor mali dolandırıcılık davası kapsamında idam cezasına çarptırıldı.


Advertisement