Network Gece Ünlü İsimlerin Katılımıyla Gerçekleşti - Son Dakika
Magazin

Network Gece Ünlü İsimlerin Katılımıyla Gerçekleşti

Network Gece Ünlü İsimlerin Katılımıyla Gerçekleşti

Network'ün 2011 Sürprizlerini Tanıttığı Gece, Duyuları Teknolojiyle Baştan Çıkardı.

18.02.2011 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NetWork, 2011 İlkbahar – Yaz sezonu sürprizlerini, 17 Şubat Perşembe akşamı (dün gece) 1001 Direk Sarnıcı'nda düzenlediği özel gecede davetlilerine sundu.

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve Ay Marka Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan'ın ev sahipliğinde, 1001 Direk Sarnıcı'nın sihirli atmosferinde gerçekleşen gecede, dünyanın en önemli DJ'lerinden DJ Dorian da, gecede başarılı bir müzik performansı sergiledi.

Geceye katılan isimler arasında; Arzu Kaprol, Mehmet Acar, Lerzan Boyner, Derin-Beliz Sarıyer, Cem Talu, Tamer Yılmaz, Sibel Arna, Uğurkan Erez, Wilma Elles, Levent Özçelik, Nefise Karatay, Tuğçe Kazaz, Ebru Güzel, Serenay Sarıkaya ve Neşe Erberk'in yanı sıra; iş dünyası ve cemiyet hayatının tanınmış konukları bulunuyordu.

NetWork sunumu, 3D görüntü kullanımını bir üst seviyeye taşıdı

Geceye damgasını vuran; dünyada ilk defa kapalı alanda bu kadar farklı türden yüzeye, aynı anda uygulanan projeksiyon video mapping sunumu oldu. 4'üncü yüzyıldan günümüze kadar ulaşan 1001 Direk Sarnıcı'nın mimari yapısına uygun olarak tasarlanan performansta; 3 farklı enstalasyon birlikte kullanıldı.

Sunumda kullanılan 3D görseller, koku ve ses enstelasyonlarıyla birleştirilerek mekana masalsı derinlik kazandırdı. Duyulara yönelik gerçek bir şölen niteliğindeki sunum, NetWork'ün Timeless adlı parfümünü, markanın yeni koleksiyonları ve marka yüzleri Sienna Miller ile Patrick Petitjean'ı konu alan özel bir performans akışıyla sergilendi. Miller ve Petitjean'ın konukların arasındaymış hissi veren görüntüleri; NetWork imzalı tasarımlarla çekilen imaj ve backstage karelerini gözler önüne serdi.

Network koleksiyonlarını; gerek ismi, gerekse notalarıyla tamamlayan kadın ve erkek parfümü TIMELESS'ın tanıtımı da gecenin büyüleyici atmosferini güçlendiren görsel şovla bütünleşti. Timeless'ın formülünü dev mekanizmalarla oluşturan büyülü ortamın finalinde, enstalasyon alanına sıkılan parfümle gösteri 4'üncü boyuta taşınmış oldu. Tamamı Network için özel olarak tasarlanan ses ve müzikler, mekanın taş atmosferinden esinlenerek bestelendi.

Uğurkan Erez'den dijital catwalk gösterisi koreografisi

1 ay süren ve uluslararası bir ekiple yürütülen prodüksiyon çalışmasıyla hazırlanan sunumda, dijital bir catwalk gösterisi de gerçekleştirildi. 2 kadın 2 erkek toplam 4 modelin, 20 kombin sergilediği catwalk gösterisinin koreografisi Uğurkan Erez imzası taşıyor. 300 izleyiciye üç koridor boyunca eş zamanlı olarak ulaşan performansta; 32 sütun, sütun aralıklarındaki kubbeler, taban ve 8'er metrelik üç tül panel görüntülerin yansıtılmasına zemin oluşturdu.

Milano'dan özel olarak sadece bu gece için davet edilen, dünyaca ünlü moda markalarının tercih ettiği DJ ve müzik gurusu DJ Dorian geceye müzikleriyle renk kattı. Doğaçlama dans ritmlerini tercih eden ve avangard bir müzik yapan DJ Dorian, İngiltere ve İtalya'da beğeniyle takip edilen 'London Loves' adlı partilerin de ev sahibi ve sanat yönetmeni.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Network Gece Ünlü İsimlerin Katılımıyla Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement