Neü'de Bap Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Neü'de Bap Toplantısı Yapıldı

Neü\'de Bap Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı, Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

10.04.2012 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı, Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın başkanlığı ve Nevşehir Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birim Koordinatörü Doç. Dr. Şeref Turhan'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından proje teklifleri kabul edilen üniversite öğretim üyeleriyle destek sözleşmesi imzalandı.

Ortaya konulan projelerin öncelikle bölge sorunlarının çözümüne yönelik olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) birimi olarak üniversitemize sunmuş olduğunuz projelerden dolayı öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Üniversitelerin en önemli görevlerinden biri de bulundukları bölgenin sorunlarının çözümüne yönelik projeler ortaya çıkarmak ve bunları geliştirmektir. Tabi ki üniversiteler evrensel olmak zorundadır. Ama bizim önceliğimizde bölgemiz, arkasından ülkemiz ve arkasından da dünya ilmine katkı sağlamak geliyor. BAP birimimize geçen yıl verilen bütçe bu sene dört katına çıktı. Bu bizler için, yeni kurulan bir üniversite için büyük bir miktar ve büyük bir başarıdır." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Neü'de Bap Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement