Nevra Serezli, "Senin Hikayen" ile Yeniden Beyaz Perdede - Son Dakika
Kültür Sanat

Nevra Serezli, "Senin Hikayen" ile Yeniden Beyaz Perdede

Nevra Serezli, "Senin Hikayen" ile Yeniden Beyaz Perdede

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nevra Serezli, "Senin Hikayen" filmi ile 10 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönüyor.

04.12.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nevra Serezli, "Senin Hikayen" filmi ile 10 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönüyor.

Filmle ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetmen Tolga Örnek'in herkese ait bir hikayeyi anlattığı yeni filmi, 27 Aralık'ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Romantizmi, duygusallığı ve aile değerlerini buluşturmayı hedefleyen filmde, 30'lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış bir çift olan Hakan ve Esra'nın, 7 yıllık evliliklerinin sonunda çocuk sahibi olmaya karar vermeleri anlatılıyor.

Tolga Örnek'in yazıp yönettiği, TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay paylaşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nevra Serezli, başrol oynadığı filmin kendi hayatıyla örtüştüğünü belirtti. Eşi Metin Serezli'yi geçtiğimiz aylarda kaybeden Serezli, bir ay süren çekimler için "Hiç bitmesin istedim, hayatımın en güzel dönemiydi" derken, kendi hayatında birebir aynı şeyleri yaşadığını ve bu süreçte çekimlerin kendisine terapi gibi geldiğini kaydetti.

Filmde, babaanne olma arzusuyla yanıp tutuşan Meral karakterini canlandıran Serezli, torunlarına ve ailesine düşkün, yemek yapmayı, yedirmeyi çok seven bu karaktere hiç de yabancı olmadığını anlattı.

Hikayenin kendi hayatıyla neredeyse birebir örtüşmesinin kararında büyük etkisi olduğunu vurgulayan Serezli, "Senaryoyu ilk okuduğumda, 'Oğlum Murat yazdı' dedim. Hayat hikayemiz, başımızdan geçenler, hatta aramızdaki replikler bile aynıydı" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Nevra Serezli, 'Senin Hikayen' ile Yeniden Beyaz Perdede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement