Nevşehir Belediyesi Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Belediyesi Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi

Nevşehir Belediyesi Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi

Bu yıl 4.sü düzenlenen Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması için başvurular sona erdi.

01.11.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi'nce ulusal ve uluslararası düzeyde, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışan amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının desteklenerek, daha özgün sanat eserlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacı ile bu yıl 4.sü düzenlenen Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması için başvurular sona erdi. Yarışma için Türkiye'nin yanı sıra Romanya'dan 69 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı 250'yi aşkın eserle başvuruda bulundu.

Merkezi İngiltere'de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP)'nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu(TFSF) tarafından da desteklenen Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasına amatör ve profesyonel sanatçılar en fazla 4 eserle katılabildi.

Her geçen yıl fotoğraf sanatı adına gelişim gösteren önemli yarışmalardan biri haline gelen Nevşehir Belediyesi 4. Uluslar arası Fotoğraf Yarışması'na Türkiye'nin yanı sıra Romanya'dan 69 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı, serbest dalda toplam 250' yi aşkın fotoğraf ile başvuruda bulundu.

TFSF Başkanı Sami Türkay, Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya ve fotoğraf sanatçıları Ahmet Özyurt, Tekin Ertuğ ve Yücel Demir'den oluşan seçici kurul tarafından 7 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek değerlendirmenin ardından Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf yarışma sonuçları, 12 Kasım 2013 tarihinde açıklanacak. Seçici kurul ayrıca yapacağı değerlendirmede, yarışma sonunda sergilenecek 50 fotoğrafı da belirleyecek.

Birinci olacak fotoğraf sahibine Altın Madalya,  ikinciye Gümüş Madalya ve üçüncüye de Bronz Madalya'nın ödül olarak verileceği Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda ayrıca 6 mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmada dereceye giren amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına ödülleri, 12 Aralık 2013 günü düzenlenecek bir törenle düzenlenecek bir törenle verilecek. Törende yarışmada seçici kurulun belirlediği 50 fotoğrafta, fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nevşehir Belediyesi Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement