Nevşehir'de 500 Çocuğa Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de 500 Çocuğa Bisiklet Dağıtıldı

Nevşehir\'de 500 Çocuğa Bisiklet Dağıtıldı

5 bisiklet tutkununun oluşturduğu Velotürk takımı, ’Bir çocuk güler dünya güler’ sloganı ile başlattıkları proje kapsamında Nevşehir’de ve Ürgüp ilçesinde 500 öğrenciye bisiklet hediye etti.

22.11.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 bisiklet tutkununun oluşturduğu Velotürk takımı, 'Bir çocuk güler dünya güler' sloganı ile başlattıkları proje kapsamında Nevşehir'de ve Ürgüp ilçesinde 500 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Avrupa'da düzenlenen amatör bisiklet yarışlarına katılarak doğu bölgesindeki bin öğrenciye karne hediyesi olarak bin bisiklet dağıtmayı hedefleyen Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Okan Can Yantır ve Aydın Diricanlı'nın yer aldığı Velotürk takımı bu kapsamda bu kez Nevşehir ve Ürgüp'te derslerinde başarılı olan 500 öğrenciyi sevindirdi. Derslerinde başarılı olan 500 öğrenciye dağıtılacak olan bisikletler için Nevşehir'de ve Ürgüp'te tören düzenledi. Düzenlenen törenle önceden belirlenen başarılı 500 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Veloturk kurusucu Sarper Günsal yaptığı açıklamada, "Biz bir bisiklet takımıyız ama amatör bir bisiklet takımıyız. Asıl amacımız yurt dışında katıldığımız yarışlarda elde edeceğimiz sponsorluklarla Türkiye'deki çocuklara bisiklet hediye etmek. Bu ikinci sezonumuz, ilk sezonumuzda bin bisiklet hediye ettik, bu sezonda 2 bin bisiklet amacımızdı onun ilk beş yüzünü Nevşehir ve ilçelerinde veriyoruz. Dün 450 tane Nevşehir'de dağıttık, bugünde 64 taneyi burada Ürgüp'te Ürgüplü çocuklara dağıtacağız" dedi.

Kaymakam Alper Balcı, "Bugün 64 çocuğumuza köylerle beraber dahil olmak üzere Ürgüp Kaymakamlığı, Ürgüp Belediyesi, Veloturk temsilcileri ile biz bisikletleri dağıttık. Eylül ayında burada salcano bisiklet yarışmasını yapmıştık. Sağ olsunlar oradaki ikili ilişkilerimizden dolayı salcano firması ve Veloturk yetkilileri böyle bir kampanyayı başlattılar. Çocuklarımızın mutluluğunu görmeniz gerekiyordu. Veloturk yetkililerine, Argeusa ve Türsab yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de 500 Çocuğa Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement