Sevgilisi tarafından katledilen talihsiz kadının son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisi tarafından katledilen talihsiz kadının son görüntüleri ortaya çıktı

Dün Nevşehir'de birlikte kaldıkları otelde sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen P.C. ile katilinin son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarında talihsiz kadının olacaklardan habersiz sevgilisiyle el ele olduğu ve sarıldığı görüldü.

28.02.2021 19:21  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir kent merkezinde birlikte kaldıkları otelde yaşanan tartışmanın ardından erkek arkadaşı H.O.D. tarafından bıçaklanarak öldürülen P.C'nin sevgilisiyle otele geliş anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, P.C. ile erkek arkadaşı H.O.D'nin otelin otoparkında ele ele oldukları ve birbirlerine sarıldıkları görüldü.

Sevgilisi tarafından katledilen talihsiz kadının son görüntüleri ortaya çıktı

TALİHSİZ KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Dün yaşanan olayda P.C, kent merkezindeki otelde konakladığı erkek arkadaşı H.O.D. tarafından çıkan tartışmada boğazından ve başından bıçaklanarak öldürülmüştü. Polis ekiplerince gözaltına alınan H.O.D, tutuklanmış, yaşamını yitiren P.C, ise Avanos Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Sevgilisi tarafından katledilen talihsiz kadının son görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisi tarafından katledilen talihsiz kadının son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mahsup: 2 ay olmuş kocan öleli ne işin var elin adamıyla 9 2 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK : Yas tutmanın önemi ,büyük konuşmak istemiyorum ama acın 2ayda geçti mi şeyinin derdne düştün 2 1 Yanıtla
  • Candan: kadınlar , artık açın gözünüzü 2 1 Yanıtla
  • aa: mahsup ve ne alak rumuzlu kullanıcılara ne alaka kadın ölmüş ölmüş, bir hayat gitmiş bundan iki ay olmuş, acın bitti mi elin adamı ile ne işin var konularını mı çıkardınız. erkek ölseydi bu yorumlar olurmuydu. sana ne size ne. sizler 40 çıkmasını beklemiyorsunuz. hatta karılarınız yaşarken ikinciyi buluyorsunuz. kadın olunca mı bu yorumlar ne alaka ya bırakın artık saçmalamayı . bir can gitmiş iki evlat yanlız kalmış, sizin yorumlarınıza bakın. saçma sapan yorum yine kadın bedeni üzerinden. 1 0 Yanıtla AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: Diğerleri tepemizde taşımıyoruz..adamda olsa kadında olsa ahlaki değerlere uygun değil doğaya uygun değil..her açıdan değil..Yanlış seçim yaparsın ölen kişiye benzetirsin.çoçuguna zarar veriri .Hangi aklı selim insan kocası 2ay yada 6 ay önce vefat eden kadına göz koysun..hangi ahlaki değeri olan adam yapar... 0 0

Advertisement