Nevşehir'de Uyuşturucu Tacirlerine Dev Operasyon - Son Dakika
3.Sayfa

Nevşehir'de Uyuşturucu Tacirlerine Dev Operasyon

Nevşehir'de uyuşturucu tacirlerine dev operasyon Nevşehir'de helikopter destekli operasyon düzenlendiNEVŞEHİR - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah saatlerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi.

17.07.2017 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de uyuşturucu tacirlerine dev operasyon

Nevşehir'de helikopter destekli operasyon düzenlendi

NEVŞEHİR - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah saatlerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi.

Nevşehir ve Ürgüp Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter destekli 'Şehit Polis Furkan Demir' isimli operasyon düzenlendi. Nevşehir, Acıgöl ve Ürgüp'te 18 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 110 polis katıldı

Nevşehir'de 18 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonu Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Narkotik Şube Müdürü Cihan Torun havadan yönetirken operasyon yapılan adreslerde drone ile de adreslerin çevrelerinde kontrolü sağladı.

Nevşehir'de ilk kez uyuşturucu tacirlerine yönelik hava destekli operasyon düzenlendiği öğrenildi.

Nevşehir\'de Uyuşturucu Tacirlerine Dev Operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nevşehir'de Uyuşturucu Tacirlerine Dev Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement