Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir\'den Kısa Kısa

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

19.06.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde yapılan pazar ayinine katılmak üzere geldiği Nevşehir'de çeşitli gezilerde bulunan Bartholomeos, beraberinde Kudüs Patriği Theofilos ile birlikte Vali Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

İlgili bakanlıklardan alınan özel izinle tarihi kilisede ayin gerçekleştirdiklerini belirten patrik, İslam Alemi için huzur dolu bir ramazan ayı dilediklerini kaydetti.

Vali Aktaş ise Fener Rum Patriği Bartholomeos ve beraberindeki heyete kendilerini Nevşehir'de görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şehit polis Demir için iftar yemeği verildi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın eşi Songül Aktaş ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın eşi Seçkin Artunay, ocak ayında Diyarbakır'da şehit olan polis Furkan Demir'in ailesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Programda konuşan Songül Aktaş, vatanı için canını veren şehitlerin ilelebet hatırlanacaklarını belirterek, iftar programı vesilesiyle şehit aile ve yakınlarıyla bir arada olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement