Nevşehir Hayvan Kasabası'nın Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Hayvan Kasabası'nın Temeli Atıldı

Nevşehir Hayvan Kasabası\'nın Temeli Atıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve sokak hayvanlarının barındırılması amaçlanan "Hayvan Kasabası"nın temeli törenle atıldı.

17.05.2019 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve sokak hayvanlarının barındırılması amaçlanan "Hayvan Kasabası"nın temeli törenle atıldı.

Geçici bakım evi olarak kullanılacak, 41 bin 890 metrekarelik alana inşa edilecek tesisin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, kentteki en önemli sorunlardan birinin de başıboş gezen sokak hayvanları olduğunu belirterek, bu sorunun önüne geçmek için tesisin hayata geçirileceğini kaydetti.

Arı, "Bir taraftan vatandaşımız mağduriyetini ifade ediyor, diğer taraftan da hayvanlarımız şefkate ve merhamete ihtiyaç duyuyor. Vatandaşlardan hayvanlar konusunda çok sayıda şikayet aldık. Nevşehir sınırları içerisindeki bütün hayvanlarımızın şefkatli bir ortamda bakımını yapacağız. Biz sadece insanlara değil, bütün canlılara şefkat ve merhamet gösterilmesi gereken ve bunu bize telkin eden bir dinin mensubuyuz. Biz her türlü canlının şefkatli ve merhametli bir ortamda hayatını devam ettirmesini temin etmek zorundayız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Hayvan Kasabası'nın temeli Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Arı ve Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit tarafından butona basılarak atıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir Hayvan Kasabası'nın Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement