Nevşehir: Ödemiş, Minik Öğrencilere Projelerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir: Ödemiş, Minik Öğrencilere Projelerini Anlattı

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, İlköğretim Okulu öğrencilerine belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

30.05.2006 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, İlköğretim Okulu öğrencilerine belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ürgüp İlçesi'nde bulunan Hacı Ahmet Toksöz İlk Öğretim Okulu 4/A ve 4/B sınıflarında okuyan öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, öğrencilere nasıl bir Ürgüp istediklerini sordu.

Ürgüp İlçesi'nde öğrencilerin yapılmasını istediği belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Ödemiş, daha sonra öğrencilere yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı. Ürgüp Belediye Başkanı Ödemiş, öğrencilere yaptığı konuşmada, "Bana bugüne kadar bir çok mektup gönderdiniz. Mektuplarınızı tek tek okudum ve yapacağımız işlerde ışık tutacak düşünceler gördüm. Bunun için hem teşekkür etmek hem de karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak, bizzat sizlerden öğrenmek ve duymak için geldim. Amacımız Ürgüp'ümüzü şehir olarak sanatsal, kültürel açıdan bir dünya kenti yapabilmek. Ürgüp'te yaşamak bir ayrıcalık olmalı. Hep birlikte, sizlerle beraber yapacağız. Çünkü buraların ileride sahipleri sizler olacaksınız" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir: Ödemiş, Minik Öğrencilere Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement