Nevşehir Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Nevşehir Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Ozan Kaya, yurt dışında dil eğitimi görmek için görevinden ayrıldı.

26.07.2012 11:02  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Ozan Kaya yurt dışında dil eğitimi görmek için, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin ve Genel Başkanlık görevini vekaleten yürüten Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz'un bilgisi dahilinde İl Başkanlığı görevinden ayrıldı.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim töreninde, Kaya görevini Serhat Güneş'e devretti. Yapılan devir teslim töreninde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Çiftçi, Nevşehir Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Kubilay Özdil ve çok sayıda ülkücü genç hazır bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, yaptığı konuşmada Eski İl Başkanı Ozan Kaya'ya yaptığı faaliyetler ve Ülkü Ocaklarının asli vazifesinin yerine getirilmesinde gösterdiği büyük gayret için teşekkür etti.

Eski İl Başkanı Kaya ise konuşmasında, yaptıkları faaliyetlerde kendisinden daha fazla gayret gösteren yönetimindeki arkadaşlarına, yardımlarını esirgemeyen partililere ve değerli Nevşehirli'lere teşekkür ettiğini ifade etti. "Davamın ve teşkilatımın her zaman hizmetkarıydım, bundan sonrası içinde Serhat Başkanımın emrinde olacağım. Görev yaptığımız süre içerisindeki bütün güzellikler davamıza, eksiklikler ve kusurlar ise şahsımıza aittir. Allah herkesten razı olsun." dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Serhat Güneş ise " Şeyh Edebali'nin, Yavuz Sultan Selim Han'ın, Sultan Abdulhamit'in ruhunun bulunduğu bu makama,

Yesevi Ocağına elimizden geldiği kadar hizmet etmek için göreve geldim. Ozan Başkan'a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ondan aldığım bu bayrağı daha yükseklere taşımak için arkadaşlarımızla beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya söz veriyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement