New Balance'tan Yaratıcı Futbolculara Özel - Son Dakika
Güncel

New Balance'tan Yaratıcı Futbolculara Özel

New Balance\'tan Yaratıcı Futbolculara Özel

New Balance Visaro ve Furon kramponları profesyonel ve amatör sporcular için farklı modellerde tasarlandı.

15.03.2017 15:14  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New Balance Visaro ve Furon, çim sahanın yanı sıra toprak ve halı sahalara uygun modelleri ile aktif futbol oyuncularına sunuluyor. Ayrıca New Balance futbol koleksiyonunda futbola meraklı çocuk sporcular için de modeller yer alıyor.

New Balance Visaro 2.0

Sahalara çıktığı andan itibaren çarpıcı bir etki yaratan New Balance Visaro yeni versiyonu ile futbolcularla buluşuyor. Premier Lig'in başarılı orta saha oyuncuları Aaron Ramsey ve Yohan Cabaye tarafından kullanılan Visaro, yeşil sahalarda performansı en üst seviye çıkarmak için geliştirildi. Sonsuz yaratıcılık ile topa sahip olma süresini hızlandıran, çalım atmayı kolaylaştıran ve boş alanlara gönderilen direk paslara odaklanan Visaro 2.0 futbolcuların yeni gözdesi. Fresh Foam orta taban ünitesi sayesinde olağanüstü dinamik manevra kabiliyeti ve konfora katkı sağlıyor.

New Balance Furon 2.0

New Balance Furon hücum sahasında gole giden futbolcuların yeni kozu. Alvaro Negredo, Jesus Navas ve Kevin Mirallas gibi yıldızların tercihi New Balance Furon, kritik anlarda sahneye çıkmayı seven, hızlı top oynayanlar için geliştirildi. Ultra hafif Fantom Fit kaplama futbolculara olağanüstü güç ve performans desteği sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel New Balance'tan Yaratıcı Futbolculara Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement