New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

Porselen makyaj son dönemlerin en popüler uygulamaları içerisinde. Tek renk görünen, ışıltılı ve pürüzsüz bir ten elde etmek için sizde porselen makyaj stilini deneyebilirsiniz.

28.05.2020 09:46  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Cildinizdeki lekeleri yok etmek, renk eşitsizliklerini ortadan kaldırmak ve canlı görünmesini sağlamak için porselen makyaj ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Porselen Makyaj Nedir?

Bu makyaj tarzı cilt kusurlarını tamamen yok ediyor. Bu nedenle de yoğun ilgi görüyor. Pürüzsüz bir ten makyajına kimse hayır diyemez. Sizde özellikle özel günler için etkileyici makyaj uygulamaları yapmak istiyorsanız porselen makyaj setlerine ya da porselen makyaj malzemelerine göz atabilirsiniz. Porselen makyaj genellikle gelinler tarafından da büyük rağbet görür. Çünkü en özel günde tüm kadınlar ciltlerinin kusursuz görünmesini ister. Porselen fondöten kullanarak cilt kusurları profesyonel şekilde kapatılabilir.

, oldukça etkili kapatıcı özelliğe sahip kozmetik ürünleriyle yapılan bir makyaj stilidir. Ciltte uzun süre kalır. Böylece tüm gün muhteşem makyajınızı koruyabilirsiniz.Porselen makyaja boyut kazandıran unsur ise allıktır. Tek renk bir cilt üzerine uygulanan allık kendini etkili şekilde gösterir.

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

Porselen Makyaj Nasıl Yapılır?

Porselen cilt makyajı yapmak için doğru ürünleri seçmelisiniz. Özellikle fondöten seçerken titiz davranmanız gerekir. En iyi porselen fondöten için New Well Derma Makeup Cover serisini inceleyebilirsiniz.Bu ürün cildinize kusursuz bir görünüm kazandıracak.İpeksi bir cilt ile makyajınıza özgün dokunuşlar yapabilirsiniz. New Well Derma Makeup Cover fondöten 24 saat etkilidir. Özenle yaptığınız makyajınız gün içerisinde dağılmaz. Fotoğraflarda mükemmel görünebilirsiniz! Derma Make-Up Cover Foundation, yüz çizgilerini ve kazayağı görünümünü yok ederek porselen bir yüz elde etmenizi sağlar.

Porselen makyaj uygulamasına geçmeden önce cildinizi etkili bir peeling ile ölü derilerden arındırın ve nemlendirin. Ardından makyaj bazı uygulayarak cildinizin kadifemsi etki ile buluşmasını sağlayın ve bir makyaj süngeri yardımı ile fondöteninizi yüzünüze güzelce dağıtın. Cilt lekelerinizin fazla olduğunu düşünüyorsanız fondöten sürmeden önce baz sonrasında lekeli alanlara concealer uygulayabilirsiniz.

Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir?

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

Porselen bir makyaj ile göz kamaştırmak için kullanmanız gereken bazı önemli malzemeler var. Bunlar; makyaj bazı, fondöten, kapatıcı, transparan pudra ve allık. Bu makyajı taçlandıracak diğer önemli ürünler ise hacim veren maskara, eyeliner ve etkileyici renkte bir ruj. Tüm bu ürünler bir araya geldiğinde sonuç inanılmaz olacak!

Doğru fondöten rengi porselen makyajda büyük önem taşır. Cilde uygun olmayan fondöten tonu kötü bir görüntü yaratır. Özellikle gelin makyajları için fondöten rengi özenle seçilmelidir. Allık ise ten rengine ve göz makyajına göre belirlenmelidir.

Porselen Makyajın İpuçları

Mükemmel bir fondöten uygulamasının sonrasında göz makyajına geldiğinizde stilinizi iyi belirlemelisiniz. Eğer yoğun bir göz makyajı yapıyorsanız dudaklarda nüde renk rujlara yönelebilirsiniz. Fakat daha sade göz makyajı yapacaksanız ruj renginizi kırmızı – bordo gibi iddialı tonlar üzerinden seçebilirsiniz. Böylece makyajınızda bütünlük yakalarsınız.

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

Porselen Makyaj Evde Nasıl Yapılır?

Porselen makyaj evde yapılabilir. Birçok makyaj stilini evde kendiniz de yapabilirsiniz. Önemli olan gerekli kaliteli malzemelere ve makyaj aksesuarlarına sahip olmaktır. (makyaj fırçası, beauty blender vs.) Böylece kendinizi de geliştirebilir ve yeni makyaj stilleri deneyebilirsiniz.

New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili!

New Well Porselen Makyaj Malzemeleri ve Profesyonel Uygulama

New Well profesyonel ürünleri ile kozmetik sektöründe yoğun rağbet görüyor. Porselen makyaj için uygun fiyatlı kaliteli seçimler yapmak istiyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Yüksek pigmentli allık çeşitleri, gün boyu hacimli ve uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayan maskara ürünleri ve stilinizi yenileyecek birçok farklı ürün ile makyaj çantanızı yenileyebilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika New Well Kozmetik Ürünleri İle Porselen Makyaj Stili! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement