New York'ta Kaybettiği Telefon Yemenli Savaşçılarda Çıktı - Son Dakika
Güncel

New York'ta Kaybettiği Telefon Yemenli Savaşçılarda Çıktı

New York\'ta Kaybettiği Telefon Yemenli Savaşçılarda Çıktı

ABD'li genç kadının barda unuttuğu telefon, birkaç hafta sonra Yemen'de ortaya çıktı. Kadın hesabında Kalaşnikof'lu fotoğraflar görünce FBI'ın kapısını çaldı.

15.10.2015 08:18  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li genç kadının barda unuttuğu akıllı telefonu, birkaç hafta sonra 11 bin 324 km ötede, Yemen'de ortaya çıktı. Bulut hesabına Kalaşnikof'lu fotoğraflar yüklenmeye başlanınca endişelenen kadın, FBI'ın kapısını çaldı.

TELEFONU UNUTUP EVE DÖNDÜ

Maura isimli kadın, telefonunu kaybettikten sonra hayatının şokunu yaşadı... Maurd, New York yakınlarındaki sayfiye kasabası Hamptons'ta bulunan bir bardaki eğlencenin ardından evine döndü.

ADRESE GİTTİ AMA BOŞUNA

Bir süre sonra cep telefonunu mekânda unuttuğunu anladı. Geri döndüğü barda telefonunu bulamadı. Akıllı telefonunun şifresi yoktu. Soyadı saklı tutulan Maura, "Cep Telefonumu Bul" aplikasyonu sayesinde kayıp telefonunun New York'un Harlem mahallesinde olduğunu gördü. Adrese giden Mauro, yine sonuç alamadı. Kısa süre sonra da sinyal kesildi.

FOTOĞRAF EKLENMEYE BAŞLANDI

Genç kadın haftalar sonra bulut internet hesabından fotoğraflarını incelerken, akıllı telefonunu kaybettiği tarihten sonra eklenmiş fotoğraflar gördü. Karelerde yerel Arap kıyafetlerinde kişilerin yemek yediği ve gezdikleri yerlere ilişkin 'anı'lar vardı.

SİLAHLARI GÖRDÜ, FBI'YA KOŞTU

Birkaç gün sonra ise hesaba küçük çocukların kama taşıdığı, bir grup savaşçının ellerinde Kalaşnikoflarla poz verdiği fotoğraflar düştü. Endişelenip FBI'a haber veren Maura, fotoğrafların Yemen'de çekilmiş olabileceği yanıtını alınca çok şaşırdı.

Maura, telefonun bu kadar kısa sürede Yemen'e nasıl gittiğini öğrenemeyecek. Çünkü bulut hesabına artık fotoğraf yüklenmiyor.(Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel New York'ta Kaybettiği Telefon Yemenli Savaşçılarda Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hoppala haydi: bir kürt atasözü derki ; ayagim kaysa devletten bilirim. 0 0 Yanıtla

Advertisement