Newroz Barış Turnuvası Başvuruları Başladı - Son Dakika
Spor

Newroz Barış Turnuvası Başvuruları Başladı

Newroz Barış Turnuvası Başvuruları Başladı

Batman Belediyesi, 6. Newroz Barış Turnuvası başvuruları başladı.

16.02.2015 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Newroz Barış Turnuvası için başvurular alınmaya başladı.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Newroz Barış Turnuvası ve Batman Belediyesi halk evlerine 9 ayrı branşta açılan kurslar için başvurular alınmaya başlandı.

Batman Belediyesi tarafından gelenekselleşen ve bu yıl altıncısı yapılacak olan 6. Newroz Barış Turnuvası ile Batman Belediyesi halk evlerinde 12 yaş üstü guruplara yönelik 9 ayrı branşta düzenlenecek olan beceri kursları için başvurular başladı.

Bu yıl futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi ve atletizm dallarında kadınlar ve erkekler kategorisinde düzenlenecek olan 6. Newroz Barış Turnuvası için son başvuru tarihi 25 Şubat.

Turnuvaya katılmak isteyen takım ve atletler 25 Şubat 2015 tarihine kadar Batman Belediyesi Musa Anter Halk evine başvurularını yapabilir.

Yine Batman Belediyesi halk evlerinde düzenlenen beceri kurslar da devam ediyor. Bağlama, gitar, tiyatro, erbane, resim, bilgisayar, İngilizce, Kürtçe ve folklar kurslarına katılmak isteyen yurttaşlar Batman Belediyesine bağlı Mehmet Sincar, Ahmet Kaya ve Musa Anter halk evlerine başvurularını yapabilirler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Newroz Barış Turnuvası Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement