Neymar'la Arkadaş Olmak Zorunda Değiliz" - Son Dakika
Spor

Neymar'la Arkadaş Olmak Zorunda Değiliz"

Neymar\'la Arkadaş Olmak Zorunda Değiliz"

Edinson Cavani, takımı PSG için önemli olan şeyin arkadaş ortamından ziyade profesyonelliği sahaya yansıtmak olduğunu söyledi.

18.10.2017 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PSG'nin geçtiğimiz ayile oynadığı maçta kazanılan penaltı vuruşunu kullanmak için takım arkadaşı 'la saha ortasında tartışan Edinson Cavani, Brezilyalı oyuncuyla arasındaki ilişki hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yaşanan penaltı tartışmasını geride bıraktıklarını söyleyen Cavani, "Böyle şeyler futbolda olur. Meseleyi takım içinde çözdük ve önemli olan da buydu. Büyük hedeflere ulaşmak adına PSG oyuncularının yapması gereken şey, profesyonellikten ödün vermemektir. Sahada hepimizin profesyonel davranması, arkadaş olmamızdan çok daha önemli." diye konuştu.

PSG'nin her maçta mücadeleci ruhunu sahaya yansıtması gerektiğinin altını çizen Uruguaylı golcü, "Takım içinde herkes birbiriyle arkadaş olmak zorunda değil. Ancak herkes %100'üyle oynamak zorunda. Saha dışında hepimizin ayrı bir hayatı ve düşünce yapısı var. Bu da çok normal." ifadelerini kullandı.

Cavani ayrıca, geçtiğimiz günlerde Neymar'ın verdiği bir röportajda, takımın ilk penaltıcısı konusunda teknik direktör 'nin son kararını verdiğini ve takıma bunu bildirdiğine ilişkin demecinin aksine, Emery'nin böyle bir karar verip vermediğini bilmediğini söyledi.

Lyon maçında yaşanan tartışmadan sonra PSG, ligin sekizinci haftasında 6-2 galip tamamladıklarımaçında da bir penaltı kazanmış ve topun başına geçen Neymar takımının 4. golünü kaydetmişti.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Neymar'la Arkadaş Olmak Zorunda Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement