Neymar Transferi Resmi Sitede Açıklandı - Son Dakika
Spor

Neymar Transferi Resmi Sitede Açıklandı

Neymar Transferi Resmi Sitede Açıklandı

Avrupa'da transfer sezonunun açılması ile birlikte, bugün İspanyol ekibi Barcelona resmi internet sitesinden Neymar'ın transferi resmen açıklandı.

26.05.2013 12:40  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da transfer sezonunun açılması ile birlikte, bugün İspanyol ekibi Barcelona resmi internet sitesinden Neymar'ın transferi resmen açıklandı. Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, uzun süredir Barcelona ve Real Madrid'in transfer kıskacındaydı.

Transfer haberlerini twitter ve instagram hesaplarından da doğrulayan 21 yaşındaki yıldız futbolcu Neymar da Silva Santos Junior, pazartesi günü Katalan ekibine imza atacağını dile getirdi.

Brezilya Ligi takımlarından Santos'ta geçirdiği 9 yıl için taraftarlara ve Santos kulübüne teşekkür ettiğini vurgulayan Neymar, "Brezilya Ligi'nin ilk hafta maçında Santos formasını son kez giymek istiyorum. Sahada bir kez daha olup, taraftarlarımı bir kez daha adımı söylerken duymak istiyorum. Bu benim için çok özel bir an. Veda ettiğim için üzgün, yeni bir maceraya atıldığım için mutluyum" dedi.

Bu arada İspanyol ekibi Barcelona Kulübü, Neymar'ın '@Njr92' isimli Twitter hesabına, 'Barcelona'ya hoş geldin' mesajını gönderdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Neymar Transferi Resmi Sitede Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement