Nezir Elma Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Nezir Elma Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nezir Elma Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sapanca'da bir restoranda iş yemeği yerken, restorana yapılan silahlı saldırıda sırtından aldığı tek kurşunla hayatını kaybeden işadamı Kıbrıs Gazisi Nezir Elma (59), son yolculuğuna uğurlandı.

06.12.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca'da bir restoranda iş yemeği yerken, restorana yapılan silahlı saldırıda sırtından aldığı tek kurşunla hayatını kaybeden işadamı Kıbrıs Gazisi Nezir Elma (59), son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye yüzlerce kişi katılırken, Kıbrıs Gazileri de silah arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Kıbrıs Barış harekatı sırasında gösterdiği üstün gayretlerle göz dolduran ve gazilik onuruna erişen Nezir Elma, önceki akşam Çorlu'dan gelen misafirlerini ağırladığı Sapanca'daki bir restorana yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Sırtından giren tek bir kurşunun kalbinde kaldığı öğrenilen Elma, kaldırıldığı Sapanca Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda restoranda çalışan bir garson da yaralandı.

Nezir Elma, Adapazarı Orhan Camii'nde Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından yüzlerce seveninin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Türk Bayrağına sarılı tabutu bir süre vatandaşlar taşıdıktan sonra askerler tabutu devralarak törenle Nezir Elma'yı son yolculuğuna uğurladı.

Sakaryalılar tarafından çok sevilen işadamı Nezir Elma'nın cenaze törenine, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Ecevit Keleş, Kıbrıs Gazileri, ailesi, dost ve tanıdıklarının yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.

Emir Sultan Mezarlığı'nda toprağa verilen Kıbrıs Gazisi Nezir Elma evli ve iki çocuk babasıydı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nezir Elma Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement