NG Residence, Yatırımcısına Yüzde 48 Prim Kazandırdı - Son Dakika
Sponsorlu İçerik

NG Residence, Yatırımcısına Yüzde 48 Prim Kazandırdı

NG Residence, Yatırımcısına Yüzde 48 Prim Kazandırdı

Sunduğu yüksek katma değer ve üstün donanımıyla Basın Ekspres'in yıldız projesi olarak gösterilen NG Residence, iki yıl gibi kısa bir sürede yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı.

05.12.2018 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konut değerleme uzmanlarına göre, projenin önümüzdeki 3 yıl içerisinde yüzde 40 oranında prim yapması bekleniyor. Bölgenin en büyük kongre oteline sahip olan projeden daire sahibi olanların hemen kazanmaya başladığı NG Residence'ın kira gelirleri, 2 bin TL'den başlayıp 3 bin 500 TL'ye ulaşıyor.

26 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan ve yaşamın başladığı proje, tapularıyla birlikte aralık ayında teslim edilecek.

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye'nin dünya markası NG Kütahya Seramik'in ilk konut projesi olan NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, yatırımcılarına kazandırdığı yüksek katma değerle dikkat çekiyor. Projeden bugün daire alanların, orta ve uzun vadede ciddi bir katma değer elde etmesi bekleniyor.

Merkezi konumu, mimari duruşu, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve lokasyon avantajıyla bölgede diğer projelerden ayrışan bir yaklaşım sunuyor. Üst düzey donanımının getirdiği üstün gücüyle, lüksü ve konforu buluşturduğu daireleri ve her türlü sosyal imkâna ev sahipliği yapan yaklaşımıyla da yatırımcıların da radarında yer alıyor.

İstanbul'un yükselen değeri Basın Ekspres'e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence projesi, şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmayı tercih edenler için cazibe yaratıyor. Yatırımcılarını aralık ayında tapuları ve daireleriyle buluşturmaya hazırlanan, yaşamın başladığı projede, büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden meydana geliyor. Ayrıca projede, 26 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezi de yer alıyor.

Son Dakika Sponsorlu İçerik NG Residence, Yatırımcısına Yüzde 48 Prim Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement