Niğde Belediye Başkanı İstifa Etti - Son Dakika
Politika

Niğde Belediye Başkanı İstifa Etti

Niğde Belediye Başkanı İstifa Etti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye başkanlık görevinden istifa etti.

18.10.2017 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye başkanlık görevinden istifa etti. Akdoğan, "8.5 yıldır yürüttüğüm belediye başkanlığı görevimden başım dik, alnım açık ayrılıyorum" dedi.

Niğde Belediyesi Meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında istifasını açıklayan Başkan Akdoğan, "Bu görev bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysak, bugün de aynı heyecan ile görevimden ayrılıyorum" dedi. Niğde Belediyesi personeli ise açıklamayı gözyaşları içerisinde izledi. Basın açıklamasında gözleri dolan Faruk Akdoğan, açıklamasında şunları söyledi:

"30 Mart 2009 tarihinden beri yürüttüğüm Belediye Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Belediye Başkanlığım süresince görevimi yürütmek bana destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım'a AK Parti Genel merkez teşkilatımıza ve tüm teşkilat kademelerimize, milletvekillerimize, belediye meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımı ve özellikle tüm Niğdeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 8.5 yıldır yürüttüğüm belediye başkanlığı görevimden başım dik, alnım açık ayrılıyorum. Bilinmesini isterim ki bana iki defa AK Parti il Başkanlığı, 2 defa Belediye Başkan adaylığını tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimin her zaman emrinde olacağım. Bu görev bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysam, bugün de aynı heyecanla görevimden ayrılıyorum. Bu kararım ülkem, partim, şahsım ve özellikle de hizmet etmekten gurur duyduğum Niğde için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mesai arkadaşlarımdan ve Niğde halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum."

Başkan Akdoğan, daha sonra Valiliğe giderek istifa dilekçesini sundu.

Niğde Belediye Başkan Vekilliğine ise yeni başkan seçilene kadar Bekir Peker'in vekalet edeceği bildirildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Niğde Belediye Başkanı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Ersoy:
    20:35 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız"

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya'da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız" dedi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.


Advertisement