Niğde Belediyepor İlk Maçında Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Niğde Belediyepor İlk Maçında Mağlup Oldu

TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Niğde Beledsiyespor sezonun ilk maçında kendi evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor’a 2-0 yenildi.

27.08.2017 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Niğde Beledsiyespor sezonun ilk maçında kendi evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor'a 2-0 yenildi.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Şanlıurfaspsor Hüseyin Kala'nın 70. Dk. Attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 90.dakikasinda Emircan golü atarak Şanlıurfasporu 2-0 öne geçirdi.

Niğde Beledsiyespor sezonun ilk maçında kendi evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor'a 2-0 yenildi.

STAD: 5 Şubat Niğde

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoglu Uğur Erdoğan Emır Eray Eyısoy Rasıt Yorgancılar

NİĞDE BELEDIYESPOR : Metin Uçar, 2. Oktay Demircan, 62. Volkan Geyik, 14. Hakan Çevik, 58., Taner Yılmaz, 23. Sefa Aksoy, 8. Seçkin Getbay, 10. Uğur Ayhan, 60. Ali Akburç, 9. Mehmet, Gürkan Öztürk, 17. Tunç Murat Behram

Yedekler

53. Muzaffer Sarıibrahim, 52. Eren Tokat, 20. Volkan Özcan, 45. Ömer Yıldız, 7. Tolga, Çavdar, 11. Emre Öztürk, 41. Oktay Pop

ŞANLIURFASPOR: 46. Ömer Kahveci, 77. İzzet Yıldırım, 95. Bahadır Öztürk, 13. Mehmet Taşcı, 3. Şaban Özel, 26. Halil Köçer, 72. Muhammed Gönülaçar, 34. Okan Şahingöz, 10. Hüseyin Kala, 7. Mertcan Çam, 9. Artun Akçakın

Yedekler

33. Fatih Kaldan, 22. Nuri Terliksiz, 61. Tolgahan Erbay, 99. Abdülkadir Akyıldız, 94. Erhan Yılmaz, 8. Oğuzhan Türk, 14. Emir Can Sayar - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Niğde Belediyepor İlk Maçında Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi
    13:27 Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışına 150'den fazla sporcu katıldı. Yarışta dereceye giren öğrenciler Türkiye'de düzenlenecek okul yarışlarına katılma hakkı kazandı.

  • Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı
    13:25 Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı

    Rota Doğa Sporları Kulübü üyesi bir grup dağcı, Gevaş ilçe sınırında yer alan 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na keşif tırmanışı yaptı. Van Gölü Havzası'nı tanıtmak ve doğa bilinci kazandırmak üzere etkinlikler düzenleyen Rota Doğa Sporları Kulübü, her hafta farklı bir noktada etkinlik düzenliyor. Zorlu kış şartlarına rağmen yeni zirve keşiflerine devam eden dağcılar, 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na tırmandı.

  • Corendon Alanyasporlu Futbolcular Lise Öğrencileriyle Buluştu
    13:22 Corendon Alanyasporlu Futbolcular Lise Öğrencileriyle Buluştu

    Corendon Alanyasporlu futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima, Alanyasporum Okulumda projesi kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi. Kariyer günü etkinliğinde imza dağıtan futbolcular, coşkuyla karşılandı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, centilmen taraftar olmayı öğretmeyi hedeflediklerini belirtti. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise taraftarların tribünde takımı desteklemesinin önemini vurguladı.

  • Elazığlı genç tekvandocu Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda başarı hedefliyor
    13:15 Elazığlı genç tekvandocu Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda başarı hedefliyor

    Elazığ'da tekvandoda çeşitli dereceler elde eden 14 yaşındaki Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Acar, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiği şampiyonalarda kendini geliştirerek, milli takım düzeyinde başarılar elde etmeyi hedefliyor. Hem spor hem de eğitim konusunda başarılı olan Acar, gelecekte Avrupa Şampiyonluğu için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi
    12:34 Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi

    Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmet Müdürü Aydın Çetin ve Proje Koordinatörü Özgür Özdemir, Sosyal İçerme İçin Spor Projesi kapsamında yapılacak işbaşı ve gözlem faaliyetlerinin hazırlığı için Danimarka'da spor kuruluşları ve spor kulüpleri ile bir araya geldi. Proje kapsamında çalışan personelin hareketliliğini sağlamak amacıyla 10 kişilik bir ekiple nisan ayında Danimarka'ya gidileceği belirtildi.

  • Karşıyaka Spor Kulübü Taraftaları Bir İlke İmza Atarak Statlarının Yapılması İçin Miting Düzenledi
    12:23 Karşıyaka Spor Kulübü Taraftaları Bir İlke İmza Atarak Statlarının Yapılması İçin Miting Düzenledi

    Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları bir ilke imza atarak 2015 yılında yeni stadyum projesi yapmak için yıkılan eski Karşıyaka İlçe Stadı’nın yeniden yapılması için miting düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, “10 yıl önce yıkıldı ve artık biz stadyumumuzu geri istiyoruz” dedi. Mitinge katılan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da bakanlığın stadı yapmaması halinde belediye olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.

  • MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi
    12:13 MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi

    MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda oynayacağı Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde 4 günlük kampa girecek teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertliler, Antalyaspor maçının hazırlıklarını burada sürdürecek. Ligde 33 puanla 14. sırada yer alan başkent ekibi, 2 Nisan'da oynayacağı maç sonrası Ankara'ya dönecek.

  • Jandarma Personeline Tarım Araçları Güvenli Kullanımı Eğitimi Veriliyor
    12:07 Jandarma Personeline Tarım Araçları Güvenli Kullanımı Eğitimi Veriliyor

    Jandarma Genel Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması için zorlu iklim ve arazi koşullarında görev yapan personeline kırsal alanlarda traktör kazalarını azaltmak amacıyla Bursa'da 'Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Eğitimi' uyguluyor. Eğitimlerde tarım araçlarının sürüşe başlamadan önce ve sürüş sırasında yapılacak işlemler, kazaların nedenleri, sürücülerde gereken belgeler ve malzemeler konularında teorik ve uygulamalı dersler veriliyor.

  • Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü
    11:55 Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü

    Kocaeli Uluslararası Judo Turnuvası'nda mücadele eden Bilecikli sporcular, Süper Minikler kategorisinde başarılı performans sergileyerek madalyalar kazandı. Aybars Ali Akpınar gümüş, Rüzgar Su ise bronz madalya elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenörü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu
    11:53 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da eğitim alan ve Menteşe Turgutreis KYK Yurdunda kalan gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Programa üniversite rektörü, kaymakam, gençlik ve spor il müdürü ve il müftüsü de katıldı.

  • Taraftarların gözü kulağı yoldaydı! İsmail Kartal ve takımı, lige devam etmek istiyor
    11:47 Taraftarların gözü kulağı yoldaydı! İsmail Kartal ve takımı, lige devam etmek istiyor

    Olaylı Trabzonspor maçında yaşananların ardından ligden çekilmeyi gündemine alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi, lige devam etmek istiyor.


Advertisement