Niğde'de "Bir Gelecek Projesi" kapsamında masa tenisi ekipmanları hediye edildi - Son Dakika
Güncel

Niğde'de "Bir Gelecek Projesi" kapsamında masa tenisi ekipmanları hediye edildi

Niğde\'de "Bir Gelecek Projesi" kapsamında masa tenisi ekipmanları hediye edildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde Birevim firması, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle "Bir Gelecek Projesi" kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne masa tenisi ekipmanları hediye edildi.

07.02.2020 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde Birevim firması, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle "Bir Gelecek Projesi" kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne masa tenisi ekipmanları hediye edildi.

Niğde Ramazan Konuş Spor Salonunda düzenlenen programda, masa tenisi ekipmanlarının dağıtımı yapıldı.

Programa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, BEKA Derneği Genel Başkan Yardımcıları Onur Ünal ve Emrah Çiftçi ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Vali Şimşek, projenin çok önemli ve örnek bir proje olduğunu belirterek, "Projeyi hayata geçiren Birevim firmasını kutluyorum. Projede Niğdemize de yer verdikleri için son derece mutluyuz. Özellikle dezavantajlı bölgelerde gençleri spor, eğitim ve sanat olanakları ile buluşturmak için gösterdikleri gayret çok kıymetli." dedi.

Alpay ise proje kapsamında Niğde'ye masa tenisi ekipmanları hediye ettiklerini belirterek, "Sporcularımıza hayırlı olsun. Hedefimiz 81 ilde gençlerimizi desteklemek ve Anadolu'dan çok sayıda başarı hikayeleri çıkarmak. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve il protokolümüze teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde'de 'Bir Gelecek Projesi' kapsamında masa tenisi ekipmanları hediye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement