Niğde'de köpek sürüsünün vahşi kavgası kameralara böyle yansıdı - Son Dakika
Güncel

Niğde'de köpek sürüsünün vahşi kavgası kameralara böyle yansıdı

Niğde'de onlarca sokak köpeğinin birbirine girdiği anlar büyük endişe yarattı. Köpeklerin o anları kameralar ile kayıt altına alınırken bir köpeğin de kavga esnasında yara aldığı görüldü.

08.03.2023 10:24  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak köpeklerinin saldırıları ve vatandaşları korkutması her gün sosyal medyada ve haberlerde yer alırken, korkutan bir görüntü daha kaydedildi.

SOKAK ORTASINDA KORKU YARATTILAR

Niğde'de Altunhisar İlçe Devlet Hastanesi'nin önünde başıboş sokak köpeklerinin vahşi bir şekilde kavga ettiği anlar büyük endişe yarattı. Birçok köpek sokak ortasında birbirine girdi, arada kalan bir köpek ise yaralandı.

TEPKİ ÇEKTİ

O anlar çevredeki bir şahıs tarafından kayıt altına alınırken söz konusu video sosyal medyada da tepki çekti. Kullanıcılar su soruna bir önce çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Niğde\'de köpek sürüsünün vahşi kavgası kameralara böyle yansıdı

Son Dakika Güncel Niğde'de köpek sürüsünün vahşi kavgası kameralara böyle yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kenan Ertek: BU YARALANAN PARÇALANAN KÖPEĞİN YERİNDE BİR ÇOCUĞUMUZ BİR YAVRRUMUZDA OLABİLİRDİ. BELEDİYELERE SESLENMEK İSTİYORUM. NEYİ BEKLİYORSUNUZ? DAHA KAÇ CANA KIYILSIN, KAÇ YAVRUMUZ ÖLSÜN İSTİYORSUNUZ? 81 17 Yanıtla
  • h.ismail göktürk: ne belediyenin ne bir başkasının umrunda değil.kendi koydukları kanunu bile uygulayamıyorlar.elbette onların canı var ve onların yaşama hakkı var.2 defa saldırdılar bana son bir ay içerisinde osmaniyede. 4 köpeğin ikisi ve sonra diğerleri geldi düz yolda giderken.ilkinde ramak kaldı neredeyse ısıracaktı .deprem bölgelerinde özellikle salıverilenler var sayısı çok arttı inanılmaz derecede.çocuklar var hadi bizler tepki verebiliyoruz bir şekilde.unutmayalım hayvanlar oy kullanamıyor. 38 12 Yanıtla
  • Canan Tok: Bence isini düzgün yapmayan belediyeler bunlara sebep! 7 1 Yanıtla

Advertisement