Niğde'de Kosgeb Bilgilendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Ekonomi

Niğde'de Kosgeb Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Niğde'de, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi'nin (KOSGEB) verdiği destekler hakkında bilgi verildi.

14.02.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi'nin (KOSGEB) verdiği destekler hakkında bilgi verildi.

Niğde Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, bireysel ya da iş sahibi sanayici olarak ne kadar güçlü olunursa Türkiye'nin siyasi, ekonomik, kültürel, bilim ve sanayi anlamında o kadar güçlü olacağını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak işin Ar-Ge'den üretime kadar bir çok alanda destek verdiklerini ifade eden Uzkurt, "Gelin KOSGEB'in verdiği bu desteklerden daha fazla yaralanalım. Daha fazla iş sahibi olacak insanlarımıza bu imkanı sağlayalım. İşini kuran ve işi geliştirmek isteyenlere, KOBİ'lerimize, küçük orta ölçekli işletmelerimize de bu destekleri vererek onların sınıflarını ve teknoloji düzeylerini arttıralım" dedi.

Uzkurt'un konuşmasının ardından KOSGEB Niğde Müdürü Mehmet Haşim Karaman, uzman yardımcıları Galip Cesur, Ender Songur ve Ahmet Serkan Özkan, girişimcilik, Ar-Ge ve inovasyon, İşbirliği-güçbirliği, genel destek ve KOBİ proje destekleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Niğde'de Kosgeb Bilgilendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement