Niğde'de "Vali Uğurlama" Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Niğde'de "Vali Uğurlama" Kuyruğu

Valiler Kararnamesiyle Çorum'a atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Çiftlik ilçesinde, yaklaşık 100 metreyi bulan kuyruktakiler tarafından uğurlandı.

04.06.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle Çorum'a atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Çiftlik ilçesinde, yaklaşık 100 metreyi bulan kuyruktakiler tarafından uğurlandı.

Kararnameyle Çorum'a atanmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Kılıç'ı, Kaymakam Mustafa Dinç, Belediye Başkanı Serkan Güzel, belde belediye başkanları, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaştıktan sonra kurulan platformda konuşan Vali Kılıç, gösterilen ilgiyi hiç bir zaman unutmayacağını, ömür boyu aklında kalacağını söyledi.

Halka hizmet için görev yaptıklarını ifade eden Necmeddin Kılıç, şöyle konuştu:

"Biz sizin hizmetkarınız olarak geldik, sizler bizi efendi yaptınız. Hep beraber el ele verdik, biz sizleri çok sevdik. Sizin dertleriniz de benim derdim, sizin mutluluğunuz da benim mutluluğum. Hizmetinizde bulunmaktan mutluyum, tüm köylerinizi ihtiyaçlarınızIa beynime kazıdım, ihtiyaçlarınızı nasıl karşılarız diye hesapladım ve Allah bana hepsini yapmayı nasip etti. Yapamadıklarımız için hakkınızı helal edin. Devletimiz yeni görev yeri olarak Çorum'u takdir ettiler. Yeni görev için ayrılacağız ama gönüller arası bağlar, sevgi bağları çok kuvvetlidir. Bundan sonra görev yapacağım illere yolunuz düşerse, başımın üstünde yeriniz var. Bana böyle bir güzelliği yaşattığınız için hepiniz sağ olun, var olun, hakkınızı helal edin."

Daha sonra Vali Kılıç'a, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel tarafından "Fahri Hemşerilik Beratı" ve Osmanlı Tuğrası takdim edildi.

Ayrıca muhtarlar tarafından köylere yapılan hizmetler anısına manevi değeri olan el ürünleri de hediye edilen Kılıç, yaklaşık 100 metre uzunluğundaki kuyruktakilerle tokalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde'de 'Vali Uğurlama' Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement