Niğde'deki güvenlik güçlerine saldırı - Eroğlu - - Son Dakika
Güncel

Niğde'deki güvenlik güçlerine saldırı - Eroğlu -

Niğde\'deki güvenlik güçlerine saldırı - Eroğlu -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Niğde'nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yönelik saldırıya ilişkin, "Seçimlerden önce bunlar yapılıyor.

20.03.2014 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Niğde'nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yönelik saldırıya ilişkin, "Seçimlerden önce bunlar yapılıyor. Bunlar gerçekten üzüntü verici. Suriye'nin parmağı varsa bu gerçekte Esed'in ne kadar korkunç bir tezgah içinde olduğunu açıkça gösteren bir husus. Bu hadiseyi her kim yaptıysa lanetliyoruz. Bunları yapanlar asla cezasız kalmayacaktır" dedi.

Eroğlu, seçim çalışmaları için geldiği Afyonkarahisar'da Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali'ni ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Niğde'nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yönelik saldırının ardından İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada 'Bunda Suriye'nin parmağı olabilir. Seçim öncesi ortalığı karıştırmak isteniyor' denildi. Bu konuda neler söylemek istersiniz" sorusuna Eroğlu, olaydan çok üzüntü duyduğunu belirterek, "Ölen kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

"Türkiye büyük adımlar atmaya başladıkça önünü kesmek için her türlü hile, oyun, sabotaj, komplo bunları maalesef düzenliyorlar" diyen Eroğlu, şunları kaydetti:

"Seçimlerden önce bunlar yapılıyor. Bunlar gerçekten üzüntü verici. Suriye'nin parmağı varsa bu gerçekten Esed'in ne kadar korkunç bir tezgah içinde olduğunu açıkça gösteren bir husus. Bu hadiseyi her kim yaptıysa lanetliyoruz. Bunları yapanlar asla cezasız kalmayacaktır. Bizim ayranımız kabarırsa neler yapacağımızı millet biliyor. Sabır ediyoruz. Sabrımızı kimse istismar etmesin. Ama belli bir noktadan sonra artık sabrımız taşar gereğini yaparız. Dolayısıyla herkes yerli yerinde adam gibi otursun."

Seçimlerin bayram havasında geçmesini arzu ettiklerini vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Maksadımız baki kalan şu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Onun için çalışıyoruz. Daha büyük, refah seviyesi artmış bir Türkiye için çalışıyoruz. Bütün insanlarımızın vatandaşlarımızın, 77 milyonun birlik beraberlik ve kardeşliğinin pekiştiği özgür bir biçimde yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz. Hadiseyi kim yaptıysa lanetliyorum. Hele Esed'in parmağı, Suriye'nin parmağı varsa gerçekten çok daha tehlikeli bir noktaya geldiğinin açık seçik göstergesi. Türkiye bunun altında kalmaz gereğini yapar."

Eroğlu, daha sonra merkeze bağlı Erkmen ve Gebeceler beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti Belediye Başkan adayları için destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde'deki güvenlik güçlerine saldırı - Eroğlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement