Niğde Müftülüğü Ailelere Rehberlik Ediyor - Son Dakika
Yerel

Niğde Müftülüğü Ailelere Rehberlik Ediyor

Niğde Müftülüğü Ailelere Rehberlik Ediyor

Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Niğde Müftülüğü bünyesinde Aile Rehberlik ve İrşat Bürosunun bulunduğunu ve aile okulu olarak hizmet verdiğini söyledi.

24.06.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Niğde Müftülüğü bünyesinde Aile Rehberlik ve İrşat Bürosunun bulunduğunu ve aile okulu olarak hizmet verdiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Müftü Gürpınar: "Müftülüğümüzde Aile rehberlik ve irşat büromuz vardır. Aile rehberlik ve irşat büromuzda sürekli faaliyet ve hizmet halindedir. Burada görevlendirilen arkadaşlarımız aile içi her türlü problemlerle ilgilenmektedir. Aile içi, evlenecek gençlerimizle ilgili bir nevi aile okulu olarak hizmet vermektedir. Seminerler yapmaktadır ve seminerlerin dışında gelin özel konularda danışmak isteyen kardeşlerimize de mesai saati dışında da açıktır. Bunun dışında evlenmiş ama karı koca arasında bir problem olmuş, kavga oluşmuş, boşanma noktalarına gelmişler ve bir hiç yüzünden bazen aile yuvaları dağılıyor. Bu yüzden bunlar olmasın diye de aile içi adına da faaliyetler yapıyoruz. Yani dini anlamda onlara rehberlik ediyoruz" dedi.

MADDE BAĞIMLISI GENÇLERE DESTEK

Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Niğde'de uyuşturucu kullanan çocukların ailelerine ziyaret edip, uzman desteğinde bulunacaklarını kaydetti.

Müftü Gürpınar: "uyuşturucu ve alkol batağında olan çocuklarımız, dipsiz kuyuya düşmüş, çırpınan, bocalayan, suçlara karışan, kendini bundan bir türlü geri çekemeyen insanlar var. Bunlara da destek olmalıyız. Bunlara yardım etmeliyiz, psikolojik, sosyal, maddi, manevi, tıbbi, dini telkinlerle bunları kazanmak aslında gayretlerimiz var. Bu konu da Valiliğimizin başkanlığında bir heyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayında da bu ailelerle de özel bir temas kurup ziyaretler yaparak uzmanlarımız tarafından onlarla da temas halinde olmaya gayret sarf ediyoruz." dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Müftülüğü Ailelere Rehberlik Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement