Niğde'nin Yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan Oldu - Son Dakika
Politika

Niğde'nin Yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan Oldu

Niğde'nin yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan olduNİĞDE - Faruk Akdoğan'ın 6 gün önce istifa etmesinin ardından toplanan Niğde Belediye Meclisi'nde yapılan seçimde AK Parti'nin adayı Rifat Özkan MHP'li üyelerin de desteği ile Niğde'nin yeni Belediye Başkanı seçildi.

24.10.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan oldu

NİĞDE - Faruk Akdoğan'ın 6 gün önce istifa etmesinin ardından toplanan Niğde Belediye Meclisi'nde yapılan seçimde AK Parti'nin adayı Rifat Özkan MHP'li üyelerin de desteği ile Niğde'nin yeni Belediye Başkanı seçildi.

İstifa edeceği konuşulan 10 belediye başkanından biri olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 6 gün önce düzenlediği basın toplantısı ile istifasını açıklamıştı. Faruk Akdoğan'ın istifasının ardından 6 gün sonra toplanan Niğde Belediye Meclisi'nde bu gün seçim yapıldı. Seçimde AK Parti'nin adayı Rifat Özkan ile CHP'nin aday gösterdiği Fatih Doğan seçime girdi.

31 meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde AK Parti'nin adayı Rifat Özkan 26 oy alarak Niğde'nin yeni belediye başkanı seçildi. Niğde Belediye Meclisi'nde 16 AK Partili, 10 MHP'li ve 5 CHP'li üye bulunuyor.

Niğde\'nin Yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Niğde'nin Yeni Belediye Başkanı Rifat Özkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement