Niğde Şehit Aileleri Derneğinden Afrin Harekatına Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Niğde Şehit Aileleri Derneğinden Afrin Harekatına Tam Destek

Niğde Şehit Aileleri Derneğinden Afrin Harekatına Tam Destek

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ harekatında devletin aldığı kararın arkasında olduklarını ve sonuna kadar desteklerini söyledi.

31.01.2018 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Afrin'e düzenlenen 'Zeytin Dalı' harekatında devletin aldığı kararın arkasında olduklarını ve sonuna kadar desteklerini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı harekatının Türk milletine gurur yaşattığını vurgulayan başkan Demir, "bu gurur kaynağına gölge düşürecek kadar şuurunu kaybeden vatan hainleri kendini bilmez sözde STK temsilcileri veya yöneticileri bunu kabullenememektedir" dedi.

15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Demir, açıklamasında şunları söyledi: "Şuna inanıyoruz ki yüce milletimiz tarihte olduğu gibi bugünde aramızdan çıkan hainleri asla unutmayacaktır. Pensilvanya'daki münafığının ülkemizdeki boğazı yularlı din sömürgenlerinin 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın benim halkım bu hainleri bertaraf edecektir. Tüm halkımın sokağa çıkmalarını istiyorum çağrısıyla meydanları dolduran Çanakkale Ruhuna bürünen aziz milletimiz hainleri bulundukları yuvalarından yularlarından tutarak hezimete uğratmıştır. Siyasi görüşü her ne olursa olsun söz konusu vatan olunca hedef bir yol bir olmalıdır, bu soğuk kış günlerinde biz burada sıcak yuvalarımızda ailemizle güle oynaya yiye içe bir hayat sürüyorsak bunu başta kahraman şehitlerimize ve şuanda Afrin Zeytin Dalı Harekatında ve ülkemizin her yerinde görev yapan kahraman askerimize, polisimize borçluyuz.

Özgür Suriye Ordusunun askerimizle birlikte harekat etmesinde herhangi bir sakınca olmadığını düşünüyoruz, ÖSO Esad zaliminden zulüm gören Suriye halkından oluşan ve Suriye halkının huzuru ve refahı için mücadele eden halkı olduklarına inanıyoruz"diye konuştu.

Kürt, Türk kavgasına sürüklemek isteyenlere sert cevap veren Demir, açıklamasına şu şekilde devam etti: "Bizim Türk milleti olarak hiçbir ülkenin toprağında gözümüz yoktur, biz ülke olarak sınırlarımızda ülkemize karşı kurulan kumpaslara alçak oyunlara asla müsaade etmeyiz. Bu ülkede her gün onlarca şehit verilirken neden hiç kimse sesini çıkarmadı, neden yüreği yanan anaların, evladının ve eşinin gözü önünde şehit edilen kahraman askerimizin, polislerimizin ailelerinin yüreğinin yandığı günlerde neden çıkıp PKK-PYD-YPG-FETÖ terör örgütlerini kınama bildirisi yayınlamadınız. Sırtını hainlere yaslayanlara neden tepki göstermediniz bu ülkenin ekmeğini yiyen siz alçaklar utanın bu topraklarda yaşamayın çünkü size bu vatanda yaşamak haramdır. Afrin Zeytin Dalı Harekatı başlayınca asker Kürt vatandaşlarımıza kurşun sıkıyor katlediyor diye bildiri yayınlayacaksınız bu ne utanmazlık, bu ne alçaklık bu ülkenin içinde ne kadar fazla hain varmış. Bizi Kürt, Türk kavgasına sürüklemek isteyen alçaklar bunu başaramayacaksınız, sizin beyniniz hainliğe çalıştığı için Kürt halkımızın da Devleti Türkiye Cumhuriyeti olduğunu idrak edemeyecek kadar beyinsizsiniz.

Bunlar ve bunlar gibi düşünen zihniyeti bozuklar Suriye'deki savaştan dolayı ülkemize sığınan kardeşlerimize kapılarımızı açmamızdan ve yardım etmemizden bile rahatsızlar, bizler merhametli insanlarız biz Müslüman halkız kapımıza gelen bize sığınan her insana kapımız açıktır, eğer bugün başarılara imza atıyorsak yardım ettiğimiz gariplerin dualarının da faydası olduğuna inancımız vardır.

"Afrin Zeytin Dalı Harekatını" Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak destekliyor operasyonda görev yapan tüm kahramanlarımızın destan yazacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet değerli ailelerimize sabır Kahraman Gazilerimize acil şifalar diliyoruz" - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde Şehit Aileleri Derneğinden Afrin Harekatına Tam Destek - Son Dakika


Advertisement