Niğde: Takım Elbise Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Niğde: Takım Elbise Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Niğde'de, bir mağazadan takım elbise çalan hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Hırsızlık için tekrar mağazaya gelen şahıslar, polis tarafından yakalandı.

30.05.2006 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de, bir mağazadan takım elbise çalan hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Hırsızlık için tekrar mağazaya gelen şahıslar, polis tarafından yakalandı.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'in ağabeyi Beytullah Özegen'e ait giyim mağazasında meydana gelen hırsızlık olayını güvenlik kamerası ortaya çıkardı. Beytullah Özegen'e ait Bedir Giyim adlı iş yerine 6 ay boyunca değişik tarihlerde gelen 3 hırsız, ilginç bir yöntemle 10 bin YTL değerinde takım elbise, ceket, kaban, deri mont gibi çeşitli elbiseler çaldı. Ürünlerinin eksildiğini anlayan mağaza sahipleri, çareyi güvenlik kamerası kurdurmakta buldu.

10 gün önce aynı mağazaya gelen 3 kişi, takım elbiseye bakma bahanesiyle alt kata indi. Şahıslardan biri tezgahtarı oyalarken, şahıslardan biri 4 adet takım elbiseyi tezgahtan alarak, üzerinde özel yapılmış alt tarafı lastikli kazak bulunan arkadaşının sırtına yerleştirdi. Şahıslar, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi mağazayı terk etti.

Güvenlik kamerasından olayı tespit eden mağaza sahipleri, şahısların yakalanması için polisle işbirliği yaptı. Bu sabah mağazaya tekrar gelen Resul A. (27), Asım E. (48) ve oğlu Hasan E. (24), durumu fark ederek kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Mağaza sahiplerinden Mustafa Özegen, mağazalarında uzun zamandır ürünlerin eksildiğini fark ettiklerini ama bunları kimin ve nasıl aldığını tahmin edemedikleri için mağazaya güvenlik kamerası kurdurduklarını söyledi. Özegen, güvenlik kamerası sayesinde nasıl soyulduklarını öğrendiklerini belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde: Takım Elbise Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement