Nihat, Derya'yı Yerden Yere Vurdu /Video - Son Dakika
Güncel

Nihat, Derya'yı Yerden Yere Vurdu /Video

Nihat, Derya\'yı Yerden Yere Vurdu /Video

Survivor'a dün gece Nihat Doğan'ın Derya'ya yönelik sözleri damga vurdu.

23.05.2011 10:54  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'nin ilgiyle izlenen yarışması 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in fenomen ismi Nihat Doğan, dün akşam yayınlanan bölüme, bu kez Derya'ya yönelik sözleriyle damga vurdu.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Nihat, Ada Konseyi'nde Tefik'i koruma altına aldı. Ada Konseyi oylamasına geçildiğinde, Nihat Derya'ya nasihatlarda bulundu.

"Bak yüzücü kardeş" diye sözlerine başlayan Nihat, "Havuzda iyi yüzdüğünü söylediler. Lakin bize göre mesele, havuzun o temiz sularında yüzmek değil. Esas mesele hayat okyanusunda köpek balıklarıyla yüzmektir. Biz de bu meşakatli hayat yolunda, köpek balıklarıyla iyi de yüzdüğümü arkadaşlarım söylerler. Lakin benden koktuğunu söylemişsin. Unutma ki, bu tarih korkları değil, tarih inandıkları için bedel ödemeyi göze alanları yazar. Tıpkı İskoçya'da İngilizlere karşı özgürlük mücadelesi veren William Wallace gibi. Çünkü bize göre mesele yaşamaktan sonra ölmek demek değil. Mesele ödükten sonra yaşamaktır oldu mu, yolun açık olsun" şeklinde konuştu.

Oylama sonucu Özge, Ebru ve Derya'nın adı yazılırken, en çok Özge'nin ismi çıktı. Özge'de oylamaya Ebru ile gitmeye karar verdi. Oylama sonucuna göre, 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de bugün adaya veda eden isim belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nihat, Derya'yı Yerden Yere Vurdu /Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement