Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu - Son Dakika
Magazin

Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu

Atv'de Nihat Hatipoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda, Hollandalı bir konuk Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman oldu.

09.05.2019 14:52  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv'nin Razaman ayında en çok izlenen programı Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sürpriz bir gelişme yaşandı. Programa katılan Hollandalı bir konuk canlı yayında Müslüman oldu.

MÜSLÜMAN OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Atv ekranında Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu, Ramazan boyunca Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınlanan iftar ve sahur programında, önceki gece seyirciler arasında yurt dışından gelenler de vardı. İzleyiciler arasında bulunan Anna, mikrofonu eline alarak, Hatipoğlu'na Hollanda'dan geldiğini ve Müslüman olmak istediğini söyledi. Annesi Hollandalı, babası Azerbaycanlı olan Anna'nın Türk nişanlısı, "Anna'nın bu kararına benim hiçbir katkım yok. Kendisi araştırdı ve Müslüman olmak istediğini söyledi. Ben de size getirdim" dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu

ÇİFTİ YANINA ÇAĞIRDI

Bu istek üzerine çifti yanına çağıran Hatipoğlu, "Aramıza hoşgeldin, bu isteğin beni çok mutlu" diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Allah, Adem'i yarattığı günden bu yana sürekli elçiler gönderdi. Onlar da insanlara doğru yolu öğrettiler. Biz tüm peygamberlere iman ediyoruz. Hz. Muhammed son peygamberdir. Son kitap olan Kur'an-ı Kerim; insanların mutluluğu, hidayeti, dünya barışı için evrensel prensipler koyuyor. Bunları anlatıyorum sana çünkü Müslüman olacaksan bunları kabul etmen gerekiyor. Yaşadığımız sürece haramdan kaçınıyoruz. Allah'ın 'Yapın' dediği emirleri yerine getiriyoruz. Öldükten sonra ise yeniden dirileceğiz ve hesaba çekileceğiz."

Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu

İSMİNİ TUANA OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Sabahın haberine göre; Hollandalı Anna, Müslüman olmak için katıldığı sahur programında Nihat Hatipoğlu'nun Müslümanlıkla ilgili anlattıklarını pür dikkat dinledi. Ardından Anna, "Dediklerinizi aynen kabul ediyorum, yaşadığım sürece, elimden geldiğince bunlara dikkat edeceğim" dedikten sonra Hatipoğlu'nun yardımıyla Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Anna, adını da Tuana olarak değiştirdi.

Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu
Nihat Hatipoğlu\'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu

Son Dakika Magazin Nihat Hatipoğlu'nun Programında, Hollandalı Konuk Kelime-i Şehadet Getirerek Müslüman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (68)

  • gs li: HELAL OLSUN 9 5 Yanıtla
  • İnsan: Tamam tamam inandık 6 3 Yanıtla
  • sen varya sen : set çalışanları bunlar inanmayın 6 2 Yanıtla
  • Polat: Paragöz nihata bak dümenden cukkayı topladı yine 3 5 Yanıtla
  • Gül gül : Hee he bizde yedik yeter artık hatipoğlu insanların zekalarıyla oynamaya utanmiyomusun 3 5 Yanıtla
  • Serdar: Şov kokan hareketler bunlar 3 5 Yanıtla
  • ÇARŞI: VAY PATIK OĞLANA BAK ... TURİSTİDE SULATAN AHMETTEKİ OTELE YÖNLENDRRSİN ..... İNŞALLAH MAŞALLAH DİYEREKKK ....... DİN TÜCCARI 2 5 Yanıtla
  • ramazan davulcusu: hocam size iki sorum olacak 1 iftarı sarayda mı açıyorsun 2 programbaşı kaç para alıyorsun 4 3 Yanıtla
  • Yunus: Güzel kurgu 2 4 Yanıtla
  • GÜL AĞACI: ALLAH Herkesi Doğru Yola Ulaştirsin 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement