Nihat Özdemir: VAR sayesinde 7-8 takım şampiyonluk yarışında - Son Dakika
Spor

Nihat Özdemir: VAR sayesinde 7-8 takım şampiyonluk yarışında

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un katılmadığı aylık olağan toplantı sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir "Görüyoruz ki liglerimizde 7-8 takımın şampiyonluğa oynadığı bir sezon geçiriyoruz. Böyle bir sezon yaşanmadı. Herkes onu bunu konuşuyor ama VAR sistemi ile ofsayt sisteminin hata olmadan uygulanmasıyla tüm takımlar şampiyonluğa oynar hale geldi" dedi.

11.02.2020 17:09  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 17 takımla birlikte yaptıkları aylık olağan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Sepil, "Son zamanlarda statlarda oluşan ırkçı söylemler konusunu tartıştık. Federasyonun yasaları, kuralları var ama biz kulüplar olarak en şiddetli şekilde cezalandırılmasını istedik. Bizim en büyük övüncümüz, Avrupa'daki bu sorunun Türkiye'de çıkmamasıydı ve bu sorunun giderilmesi gerektiğini görüştük. Ali Koç başkan beni aradı ve konuştuk. Kendisi şu ortamda toplantıya katılmamanın, toplantının selameti için iyi olacağını söyledi. Başarılar diledi. Fenerbahçe'nin kendi tasarrufudur ama Ali başkan beni arayıp katılmayacağını söyledi, Fenerbhaçe olmadan bu toplantıyı yaptık." dedi.

"VAR SAYESİNDE 7-8 TAKIM ŞAMPİYONLUK POTASINDA"

Nihat Özdemir ise "Son günlerde hakemlerimiz, Türkiye'nin futbol aleminde çok gündeme oturdular. Sayın Sepil'in isteği ve arzuısuyla, MHK başkanı Alp ve yardımcısı Oğuz Sarvan ile VAR sisteminin başında olan Barış Şimşek'i bir araya getirdik, uygulamaları anlattılar ve başkanları dinlediler. VAR'da neler yapılması gerektiği ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Gördük ki, yapılan işlemlerin, uygulamaların nasıl olduğunu, hakem hatalarının nasıl olduğunu görme anlamında başarılı bir görüşme oldu. Görüyoruz ki liglerimizde 7-8 takımın şampiyonluğa oynadığı bir sezon geçiriyoruz. Böyle bir sezon yaşanmadı. Herkes onu bunu konuşuyor ama VAR sistemi ile ofsayt sisteminin hata olmadan uygulanmasıyla, tüm takımlar şampiyonluğa oynar hale geldi." ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir: VAR sayesinde 7-8 takım şampiyonluk yarışında

Son Dakika Spor Nihat Özdemir: VAR sayesinde 7-8 takım şampiyonluk yarışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • cebikeli pato: VAR sadece 17 takıma var Fenerbahçeye gelince işlemiyor o kural 44 24 Yanıtla Sertadam: Aynen Fenere her yerde şike VAR. 8 3 adalet: Haklısın Beşiktaş maçında 3 penaltısı verilmedi beşiktaşın hakemler olmasa ilk üçe giremez 4 3 Zaman: Bundan once de sadece fenerde vardı diğer takımlarda yoktu canım birazda siz ağlayın meeeemeeememeee :) 2 2 UltrAslan: Geçen yıl oynanan Galatasaray maçlarında neden vara gidilmedi onuda konusunda delikanlılığınızı görelim 0 1
  • kıvanç: bu var dan tek neden fenerbahçe nin canı yanıyor 25 19 Yanıtla Kartal: Haklisin bi sizin caniniz yaniyor.ha aklima gelmisken fenev besiktas macinda var ve hakem hatasi hic yoktu degilmi yazik ozaman baskaninizin aciklamasi hakemdir hata yapabilir ) 1 0 Baba Kartal: Kendi at gözlüklerinle baktığın için olmasın,geçen sene GS maçını unuttunuz,bundan bir kaç hafta öncede Bjk maçı mesela,hakemler o zaman iyiydi şimdimi kötü oldular,ezik. 0 0
  • şakacı timsah: peki var sayesinde düşenler ne olacak..? 22 1 Yanıtla
  • burak: adam ol defol git işte 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement