Nijeryalı Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Nijeryalı Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nijeryalı Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri’de 14 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nijeryalı öğrenci Abdülfathi Abdulselam son yolculuğuna uğurlandı.

12.10.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 14 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nijeryalı öğrenci Abdülfathi Abdulselam son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'ye 4 gün önce gelen ve Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 9. Sınıf öğrencisi olan Abdülfathi Abdulselam, spor yaparken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Nijeryalı öğrenci, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İkindi namazından sonra Hunat Camisi'nde kılınan cenaze namazında konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, cenazenin 2 gün daha Kayseri'de bekleyeceğini ve ailenin kararına göre defin işlemlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

İl Müftüsü Şahin Güven: " Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ailesiyle görüştük ve kendilerine en nihayetinde onlar arzu etselerdi memleketlerine gönderme durumumuzda olacaktı. İşlemler çok uzun sürüyordu. Babasının muvafakatı ile inşallah bizler burada defin işlemlerini gerçekleştireceğiz. Nijerya Müşavirimiz telefon açtı. Orada farklı bir uygulamanın olduğundan bahsetti. Gerektiği zaman cenazemiz 1 ay bekleyebiliyor dedi. Bize muvafakat verdiler ancak müşavir yarın bizzat aileye gidecek özellikle anne ile de görüşecek. Bu suretle bize 2 gün müsaade eder misiniz dediler. Biz cenazemizi 2 gün daha morgda bekleteceğiz. Aile gelmek isterse onu bekleyeceğiz" dedi.

Genç öğrencinin cenaze namazına AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, STK temsilcileri, Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Genç öğrencinin cenazesi bekletilmek üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nijeryalı Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement