Nikah Masasına Forma ile Oturdular - Son Dakika
Güncel

Nikah Masasına Forma ile Oturdular

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde fanatik Galatasaray taraftarı çift, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine tuttukları takımın formasıyla oturdu.

18.01.2018 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde fanatik Galatasaray taraftarı çift, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine tuttukları takımın formasıyla oturdu.

Galatasaray taraftarı olan Aysel ve Mustafa Sazlıdere çifti, tuttukları takımlarına olan sevgilerini nikah törenine taşıdı.

Kadirli Belediyesi Nikah Salonunda yapılan törene gelinlik ve damatlık yerine Galatasaray formasıyla gelen çifti gören davetliler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, kendisinin de Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, "İlk defa böyle bir nikah kıydım ama çok mutlu olduğumu söylemek isterim." dedi.

Damat Mustafa Sazlıdere, eşi Aysel Akbilmez ile hayatlarının en mutlu anına gönül verdikleri takımın formasıyla imza attıklarını dile getirerek, "Küçük yaştan beri taraftarı olduğumuz takımımızın formasıyla hayalimiz gerçek oldu. İnşallah hem yuvamız hem de takımımızın sevgisi ömür boyu sürer. Bu güzel günümüzde yine bir Galatasaray taraftarı olan Belediye Başkanımız Ömer Tarhan'ın da nikahımızı kıyması ayrıca mutlu etti." diye konuştu.

Gelin Aysel Sazlıdere de sevdikleri takımın formasını giyerek dünya evine girmenin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade ederek, "Hayalim, takımımın formasıyla nikah masasına oturmaktı. Eşim de bana katılınca her ikimiz içinde unutulmaz bir anı oldu." dedi.

Tarhan, nikah sonrası evlilik cüzdanını Aysel Akbilmez'e verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nikah Masasına Forma ile Oturdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement