Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek - Son Dakika
Güncel

Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek

Manisa'da gelinin "Hayır demek ne mümkün" cevabını vermesine kızan nikah memuru nikahı iptal etmişti. Trajikomik olayın ardından çitin nikahının ulusal bir kanalda canlı yayında kıyılacağı belirtildi.

24.04.2018 12:49  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelinin, "Hayır demek ne mümkün" cevabını vermesi nedeniyle nikahı iptal edilen çift, ulusal bir kanalda canlı yayında evlenecek. Nikahı iptal edilen gelin ve damat, Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğuna giderek, nikah için yeniden başvuru yaptı.

GELİN, "HAYIR DEMEK NE MÜMKÜN" ŞAKASI YAPINCA NİKAH İPTAL EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde, Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu'nda Hatice Koşman ve Turgut Dinçer Güneri çifti nikah masasına oturdu. Nikah memuru Ali Akça'nın "Turgut Dinçer Güneri'yi eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelin Koşman, "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince nikah memuru Ali Akçay nikahı iptal etti.

Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek

MİSAFİRLER VE POLİS BİLE MEMURU İKNA EDEMEDİ

Gelin, damat ve misafirlerin ikna etmeye çalıştığı memur, nikahı kıymaya ikna olmayınca gerginlik yaşandı. Güvenlik görevlilerinin çağrısı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de memur Akça'yı ikna edemeyince nikah işlemleri iptal edildi.

Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek

ÇİFTİN NİKAHI CANLI YAYINDA KIYILACAK

Yaşanan olay Türkiye gündeminde de geniş yer aldı. İptal edilen nikah sonrası genç çift, yeniden nikah işlemleri için Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuru yaptı. Genç çiftin nikahı, ulusal bir kanalda canlı yayında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından kıyılacak.

Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek

"YAŞADIKLARIMIZ BİZE ACI BİR TECRÜBE OLDU"

Yeniden işlemlere başlayan çift yaşadıkları kötü tecrübe sonrası televizyon ekranlarında dünya evine girecek. Başvuru sırasında gazetecilerin sorusuna yanıt veren gelin Hatice Koşman, "Bir daha böyle bir söz söylemeyeceğim, başımızı derde soktuk" dedi.

Damat Turgut Dinçer Güneri ise zorlu bir süreç yaşadıklarını ve yaşananların kendilerine acı bir tecrübe olduğunu dile getirdi.

Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nikahı İptal Edilen Çifti Canlı Yayında Belediye Başkanı Evlendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • yavuz: nikah memuru zengin düğününde nikah iptal etsinde görelim herşey garibana. millet toplanmış o kadar dil dökmüş düğünü zehir etmenin ne anlamı var 15 1 Yanıtla
  • Cemil: Eğer bu nikah tekrar kıyılıyorsa bir sakınca yoksa memurun egosu yüzünden kalmış oluyor . Bu memur egosu yüzünden insanları mağdur etmiş oluyor . Ve bence insanlara kötü davranışından dolayı işten atılmalı . 9 3 Yanıtla
    Mine : Yok daha neler nikah memuru suçlu ise bu durumda gelının hiç mi suçu yok arkadaşım... 1 1
  • Sivridil: Geline yazik.olacak, o adamdan eş olmaz, zararin nerwsinden donulse kardir 1 7 Yanıtla
    Sivribibere cvp: Hayirdir sana bisey mi yapti damatt:Ddd kiyamamm gel abine 2 0
  • ah ulan şükrü: ADAMLARIN EN MUTLU GÜNÜNÜ BURNUNDAN GETİRMİŞ ... ANLAYIŞSIZ ADAM YA 7 0 Yanıtla
  • Gerçek: Memur egosunu ve enaniyetini tatmin etmek için adamların gününü zehir etmiş alçak insan yazıklar olsun sana ve bundan sonra sana görev verene 4 3 Yanıtla
    Aynen: Sana katılıyorum 0 1
  • ------------------: GERİZEKALI ÜNLÜ OLMAYA ÇALIŞIRKEN REZİL OLDU ŞİMDİ MİLLET KÜFÜR EDİYOR BU SIGIRA 4 3 Yanıtla
  • edalım: ne gerek vardı iptal ettin, ne oldu , kadın degişik bir girş yapmak istemiş, iptale ne gerek vardı... yetki sizde diye egonuzu konuşturun.. yazık değil mi en güzel günlerini mahvettiniz yine edepli insanlar.. karşınıza daha dişli bir aile cıksaydı ne yapacaktınız tatilleri gecesi herseyi iptal oldu. özür dilediler ne bilsinler böyle bir giriş yapmamaları gerektiğini.. uyar devam et... neyin gösterisi bu... 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement