Niksar'a Dönen Komandolar Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Niksar'a Dönen Komandolar Çiçeklerle Karşılandı

Niksar\'a Dönen Komandolar Çiçeklerle Karşılandı

TOKAT'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, 16 aydır görev yaptıkları Ağrı'dan ilçeye dönüşte çiçeklerle karşılandı.

26.11.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, 16 aydır görev yaptıkları Ağrı'dan ilçeye dönüşte çiçeklerle karşılandı.

Geçici görevle 16 aydır Ağrı'da görev yapan Köklüce Jandarma Komando Taburu'nun ilçeye dönüşü nedeniyle tören düzenlendi. Törene, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Yavuz, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu, sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılandı. İlçe protokolü komandolara çiçek takdim etti. Ardından Tabur Komutanı Yarbay Haydar İrban, askerlere komando yemini ettirdi.

Törende konuşan Kaymakam Selami Kapankaya, "Kahraman askerlerimiz hepiniz yuvanıza hoş geldiniz. Sizler 16 ay boyunca orada büyük bir kahramanlıkla cesaretle büyük bir özveriyle ülkemizin serhat boylarından olan buradan çok uzakta olan ailenizden sevdiklerinizden çok uzak bir şekilde özveriyle görev yapıyorsunuz ve terör örgütüne karşı birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize kastetmiş olan düşmanlara karşı çelik gibi durdunuz. O açıdan 16 ay boyunca sizin verdiğiniz hizmet ülkemiz için çok önemlidir. Sizin özveriniz kahramanlığınız fedakarlığınız bu ülkenin birliğini bütünlüğünü koruyor. Bu özveriniz hiçbir zaman unutulmayacak" dedi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise, "Bize emanet olan bu vatan evlatlarının burnu bile kanamadan, namusuyla, şerefiyle en güzel şekilde görevlerini yapıp birliklerine kavuşmalarından mutluluk duyduk. Bu vatan sizlere minnettar" diye konuştu.

Törende komandolar için kurban kesildi, dualar edildi.

- Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niksar'a Dönen Komandolar Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement