Niksar'da Hayırseverlerden Birliktelik İftarı - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Hayırseverlerden Birliktelik İftarı

Niksar\'da Hayırseverlerden Birliktelik İftarı

Tokat’ın Niksar ilçesinde faaliyet gösteren ZİÇEV Vakfı Niksar Şubesi ve Niksar Özel Makbule Ölçen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde hayırseverler bir araya geldi.

13.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde faaliyet gösteren ZİÇEV Vakfı Niksar Şubesi ve Niksar Özel Makbule Ölçen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde hayırseverler bir araya geldi.

ZİÇEV bahçesinde verilen yemeğe katılan misafirleri kapıda karşılayan vakıf yöneticileri, ziyaretçilere Niksar Özel Makbule Ölçen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin eğitim ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

200'ün üzerinde davetlinin katıldığı iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve destek verdikleri için teşekkür eden ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) Niksar Şubesi Başkanı Vasfiye Lüleci, böyle anlamlı bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Niksar Şeyh Keşfi Osman Efendi Camii İmam Hatibi Ekrem Bal'ın duasının ardından misafirler çaylarını içip sohbet ettiler.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Emniyet Müdürü İrfan Yabaş, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Hayırseverlerden Birliktelik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement