Niksar'da Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Polis Haftası Kutlandı

Niksar\'da Polis Haftası Kutlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

10.04.2014 13:29  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Kutlamalar, Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle başladı. Törene Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Özgür Özer, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Cumhuriyet Savcısı Yalçın Mercan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu'nun Atatürk Büstü'ne çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, "İlçemiz genelinde görev yapan personelimizin 85'inin yüksekokul ve fakülte mezunu olması, geldiğimiz noktayı gösteren gurur verici bir tablodur. Adaletin ilk kapısı olan polis kaliteli ve standartlara uygun hizmet verebilmek ve Niksar ilçemize yakışır, İlçe Emniyet Müdürlüğü için gerekli çalışmalara başlanmış ve 2014 bütçesine alınmıştır. Yine halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için MOBESE çalışmalarımız sonuçlanmış, ihalesi bitirilmiş ve önümüzdeki aylarda hizmete açmayı planlamaktayız. Ayrıca geçen yıl polis haftası dolayısıyla bin kişiye yaptığımız giyim yardımını bu sene Kızılay şubemizle birlikte 2 bin kişiye yapmaktayız. Hedefimiz mülki ve adli makamlarla uyum ve işbirliği içerisinde, yasaların bizlere verdiği yetki sınırlarına ve hukuk devleti olmanın gereğine bağlı kalarak, ilçemizdeki başarılı çalışmaların artarak devam ettirilmesi ve halkımızın desteğiyle var olan huzur ve güven ortamının kalıcı hale getirilmesidir" dedi.

Törene katılanlar Emniyet Müdürü Murat Mutlu'yu anlamlı konuşmasından dolayı uzun süre alkışladılar.

Konuşmaların ardından 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Polisevi bahçesinde tebrikleri kabul etti. Kutlamalar polis evinde yapılan dua ve protokol tarafından pasta kesilmesinin ardından, misafirlere yapılan ikramlarla sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement