Nilüfer'de Radio Moscow Konseri - Son Dakika
Yerel

Nilüfer'de Radio Moscow Konseri

Nilüfer\'de Radio Moscow Konseri

Üç kişiden oluşan blues-rock grubu Radio Moscow, 4-7 Mart tarihleri arasında Türkiye'de dört şehirde mini bir turneye çıkıyor.

28.02.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç kişiden oluşan blues-rock grubu Radio Moscow, 4-7 Mart tarihleri arasında Türkiye'de dört şehirde mini bir turneye çıkıyor. Grup 5 Mart Salı günü Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonu ile Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahne alacak.

Müzik hikayesi bir evin garajında yapılan kayıtlarla başlayan, ancak kısa sürede özel bir hayran kitlesine sahip olan Radio Moscow, 2007'de yayınlanan ilk albümlerinden sonra ikişer yıl aralıkla çıkardıkları albümleriyle müzik otoritelerinin takdirini kazandı. Son albümleri "3&3 Quarters"ı geçtiğimiz sene müzikseverlerle buluşturan Radio Moscow, yıllar içerisinde 60'ların güçlü gitar sound'unu yakalamayı ve bunu genç nesle sevdirmeyi

başardı. Grup özellikle Jimi Hendrix'i andıran müzik stilleriyle takip edilmeye devam ediliyor.

Radio Moscow bu kez StageArt organizasyonuyla dört gün boyunca Türkiye'nin dört farklı şehrini dolaşarak sesini daha geniş bir kitleye duyurmaya hazırlanıyor. 4 Mart'ta Ankara'da başlayacak olan turne, 5 Mart günü saat 20.00'de Bursa'da Nazım Hikmet Kültürevi'nde düzenlenecek konserle devam edecek. Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonu ile düzenlenen konserin biletleri Uğur Mumcu Sahnesi, Nazım Hikmet Kültürevi ve Konak Kültürevi gişelerinde satışa sunuldu. Bilet ücretleri ise tam 10 TL, indirimli 7.5 TL.

(MŞ)

28.02.2013 14: 15: 00

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer'de Radio Moscow Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement