Nimete Nimet Katmak İçin Çalışın - Son Dakika
Güncel

Nimete Nimet Katmak İçin Çalışın

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, öğrencilerden nimete nimet katmak için gece gündüz demeden gayret göstermelerini beklediklerini söyledi.

10.05.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Adıyamanlılar Vakfı'nın burs törenine katıldı. Vakfın Bağcılar'da bulunan merkez binasında Adıyamanlı bursiyer öğrencilerle buluşan Göksu, gençlere tavsiyelerde bulundu.

GÖKSU'DAN GENÇLERE TAVSİYELER

Gençlerin sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğini söyleyen Göksu, "İstikbali parlak olan her genç kardeşimizin mutlaka şimdiden ideali, iddiası, sevdası ve başkaların dertleriyle dertlenme duygusu olsun istiyorum. Allah yolunda çok çalışmanız lazım. Nimete nimet katmak için gece gündüz demeden gayret göstermenizi bekliyoruz. Her şeyden önce İstanbul gibi bir yerde size sahip çıkabilen bir vakfınız var. Bu tür vakıf ve derneklerin değerini iyi bilinmesini ve sahip çıkılmasını gönülden temenni ediyorum" dedi. Göksu, konuşmasının ardından Adıyamanlılar Vakfı'ndan bu yıl mezun olan 80 öğrenciye birer kol saati hediye etti.

Programda; Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Kurucu Üyelerden Ömer Özkartal ve Mahmut Göksu ile Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt da birer selamlama konuşması yaparak, bu yıl mezun olan bursiyer öğrencilere başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nimete Nimet Katmak İçin Çalışın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement