Ninja Kaplumbağalar Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Ninja Kaplumbağalar Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi'nde

Ninja Kaplumbağalar Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi\'nde

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi sevilen Ninja kahramanlar Leonardo ve Raphael'i çocuklarla buluşturuyor.

09.04.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi sevilen Ninja kahramanlar Leonardo ve Raphael'i çocuklarla buluşturuyor. Tüm çocukların ücretsiz katılabilecekleri etkinlik 19-20 Nisan, 12.00-18.00 saatleri arasında Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi'nde.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ünlü Ninja Karavan'ının da yer alacağı aktivitede çocuklar; "Ninja Olmak" için workshopa katılacak, Leonardo ve Raphael ile tanışacak ve fotoğraf çektirebilecekler. Fotoğrafların anında hediye edildiği etkinlikte çocuklar Ninja olmanın keyfini yaşayacaklar. Etkinlikte dağıtılacak göz bantları da Ninja Kaplumbağalar'dan onlara hediye.

Uzun yıllardır çok sevilen Ninja Kaplumbağalar karakterleri Donatello, Michelangelo, Leonardo ve Raphael yenilenmiş temaları ve son teknoloji ile üretilen yeni çizgi filmi ile çocukların en sevdiği karakterler olmaya devam ediyor.

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla 342 araçlık açık ve 1.065 araçlık kapalı otoparklarıyla ziyaretçilerine güvenli ve rahat bir alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor. Ankara Batıkent'te; mimarisi, mağaza karması ve sosyal alanlarıyla vazgeçilmez bir buluşma noktası olan Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi'ne ücretsiz müşteri servisleriyle ulaşılabilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ninja Kaplumbağalar Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement