Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde" Yarın Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde" Yarın Vizyonda

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Filmin fragmanı Megan Fox, Stephen Amell ve Will Arnett'in oynadığı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" izleyici ile buluşacak Dave Green'in yönettiği ve Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Laura Linney, Pete Ploszek, Alan Ritchson ile Alessandra Ambrosio'nun oynadığı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" yarın izleyici ile buluşacak.

22.06.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Filmin fragmanı Megan Fox, Stephen Amell ve Will Arnett'in oynadığı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" izleyici ile buluşacak

Dave Green'in yönettiği ve Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Laura Linney, Pete Ploszek, Alan Ritchson ile Alessandra Ambrosio'nun oynadığı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" yarın izleyici ile buluşacak.

Daha önceki filmde güçlerini birleştirerek ezeli düşmanları "Shedderi" yok eden 4 kaplumbağa kardeş Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael, filmin yeni serisinde Megan Fox'un canlandırdığı "April O'Neil" ve hokey maskeli yeni kahraman "Casey Jones" karakterleri ile birlikte daha kötü ve çok daha güçlü düşmanlarla savaşmak üzere sinemalara geri dönüyor.

Senaryosu ve grafiksel performansıyla hayranlarının beğenisini toplamaya aday olan Ninja Kaplumbağalar serisinin son filminde, kendilerini geliştiren ve yenileyen kaplumbağalar bu defa daha deneyimli bir biçimde izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Macera ve Aksiyon türündeki 3 boyutlu filmin konusu özetle şöyle:

"Süper kötü Shredder hapishaneden kaçar ve dünyayı ele geçirmek için şeytani bir plan üzerinde çalışan çılgın bilimadamı Baxter Stockman ve iki ahmak fedai Bebop ve Rocksteady ile güçlerini birleştirir. Kaplumbağalar, Shredder ve yeni ekibiyle başa çıkmaya hazırlanırken kendilerini Shredder ile benzer amaçları güden, daha da büyük bir düşmanla karşı karşıya bulurlar."

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde" Yarın Vizyonda
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde' Yarın Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement