Ninja Kaplumbağalar'ın Yeni Oyunları Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Ninja Kaplumbağalar'ın Yeni Oyunları Geliyor

Ninja Kaplumbağalar\'ın Yeni Oyunları Geliyor

Efsane çizgi serilerinden Ninja Kaplumbağalar'ın yeni sinema uyarlaması için çalışmalar devam ediyor.

23.07.2013 11:00  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Efsane çizgi serilerinden Ninja Kaplumbağalar'ın yeni sinema uyarlaması için çalışmalar sürüyor. 16 Mayıs 2014'te vizyona girmesi beklenen filmde Megan Fox'u, Gazeteci April O'Neil rolünde izleyeceğiz. En son teknoloji görsel efektlerle donatılacak olan film, bu markanın sahip olduğu en iyi üye olmayı amaçlayacak. Tabii bu projenin haricinde başka projeler de bulunuyor; yeni çizgi seriler ve video oyunları gibi.

Nickelodeon TV'de yayınlanan yeni The Teenage Mutant Ninja Turtles animasyon serisinden güç alacak olan yeni Ninja Kaplumbağalar oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles, 25 Ekim'de bizlerle olacak. Yayıncı Activision'dan yapılan açıklamada oyunun, Xbox 360, Wii ve 3DS platformları için çıkacağı doğrulandı. Ayrıca, bu oyunun Wii ve X360'da lokal olarak 4 kişiye kadar Co-Op oynanabileceği de söylendi. Yani her bir kaplumbağa, gerçek oyuncular tarafından kontrol edilebilecek. Bunun haricinde bir oyun projesi daha var...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows isimli indirilebilir oyun da, 28 Ağustos'ta PC, PS3 ve X360 sahiplerinin beğenisine sunulacak.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ninja Kaplumbağalar'ın Yeni Oyunları Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement