Survivor'da Nisa, Sercan'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Nisa, Sercan'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'nin 49. bölümünde ünlüler takımından Sercan Yıldırım, gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'na aşkını itiraf etti. Nisa, "Ben seni ağabeyim olarak görüyorum. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin" diyerek Sercan'ı reddetti.

18.04.2020 00:00  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor 2020'nin 49. bölümünde ünlüler takımından Sercan Yıldırım, gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'na aşkını itiraf etti. Nisa, "Ben seni ağabeyim olarak görüyorum" diyerek Sercan'ı reddetti.

Survivor'ın yeni bölümünde Sercan, ödül oyunundaki mola esnasında Nisa'ya el hareketiyle gidelim diye çağırdı. Nisa ise bunu kabul ederek Sercan Yıldırım ile birlikte yürüyerek oyun alanından uzaklaştı. Diğer yarışmacılar ve set ekibinden uzak bir alanda baş başa kalan ikili sohbet etmeye başladı.

Nisa, Sercan'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum

"SENİ AĞABEYİM OLARAK GÖRÜYORUM"

Sercan, "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?" diyerek Nisa'ya olan aşkını itiraf etti. Nisa ise "Her şey için teşekkür ederim. Böyle bir şey yok. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin. Mert ağabeyi de öyle" diyerek Sercan'ı reddetti.

Nisa, Sercan'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum

NE OLMUŞTU?

Sercan'ın Gönüllüler takımdaki Nisa'ya olan davranışları aşk dedikodularını ortaya çıkarmıştı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan açık arttırmada Sercan'ın Nisa'ya yaptığı yemek jesti ise aşk iddialarını güçlendirmişti. Hatta Sercan, Nisa'ya olan ilgisini göstermek "Nisa'ya kıyamıyorum, Nisa yesin" şeklinde konuşmuştu. Tüm bu gelişmelerin ardından konuşan Acun Ilıcalı ise "Sercan'ın bir ilgisi var ama Nisa'nın bir ilgisini görmedim" demişti.

Survivor\'da Nisa, Sercan\'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum

Son Dakika Magazin Survivor'da Nisa, Sercan'ı reddetti: Seni ağabeyim olarak görüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • engin: tüm Türkiyenin derdi de buydu zaten.. 38 2 Yanıtla
  • 007: bize neeeee 22 4 Yanıtla
  • kerem: sercanın şu ana kadarki sevgililer: ece erken, tuvana türkay, helin avşar ve ceyda ateş. sizce bunlardan sonra nisa olabilir mi? tamamen rayting ugruna bir kurgu. ya da 2 aylık adanın yokluğu. 7 15 Yanıtla caner: Ceyda Ateş le hiç konuşamamış.kadına uzaktan aşık olmuş sadece 14 3
  • Rizeli: Bu teneke oyun kalksın artık! Defolll 18 3 Yanıtla Ender: Oy rizeli rizeli yeşil çayın güzeli. İzlemezsin olup biter mesaka ben izlemiyorum 3 0 23: Seyretme mal. Kendini alıkoyamıyorsun galiba. 1 0
  • eyup karayılan: acun bey yakında bu programı ızdıvaca cevırır demedı demeyın :D 13 2 Yanıtla
  • İsmi lazım değil : Olayı abartınız hee adamım reddedilmesi için bir teklif etmesi gerekiyor ortada teklif vs var mı hayır yok kim kimi reddetmiş arkadaş olayı yoldan çıkarmayın 6 9 Yanıtla Kadir : Kardeş sen anlamazsın .fazla kafaya takma 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement